daddys

Beware the fury of a patient man

Nu tvingas jag rensa bland dravlet

Kategori: Barn

Det räcker nu. Jag skiter i att ta bort dom hatfyllda  kommentarer som strömmat in medan jag för en gångs skull unnade mig lite sömn. Till och med ni som skriver förvridna, skruvade och äckliga kommentarer där ni spekulerar om övergrepp som aldrig har hänt får stå kvar som ett monument över delar av den svenska allmänhetens ondska och perversitet. "Amanda" är ett lysande exempel på vad jag menar. Ni som tror på den häxans vidrigheter bör betänka att det är precis den sortens människor som mitt barn har varit i händerna på i över tre år nu.

Jag har nu beslutat att sätta moderering på kommentarerna. Jag har bloggat här sedan i Oktober och de kommentarer som jag har tagit bort sedan jag började skriva om mitt eget fall kunde räknas på ena handens fingrar.

Men nu pallar jag inte längre att utsättas för hatet från förkrympta själar som inte tål att en pappa beskriver sin kärlek till ett barn. Jag kan bara hoppas att ni som förstår den klarar att se igenom dyngan.

Varför hatar ni mitt barn?


Jag har redogjort för vad som har hänt. Jag har lagt ut inspelningar och dokument som bevisar att min dotters högsta önskan är att få vara hos mig. Detta skall man ta hänsyn till enligt FNs barnkonvention. Jag har postat ut det protokoll där Maria Brages övergrepp på min 4 åriga dotter klart bevisas. Ett förhör som går emot både svensk lagstiftning och alla regler som stipuleras i polisens handledningar.

Jag har publicerat ut dokument från tingsrätten där det tydligt framgår att Ranias mamma ljuger och tidigare har polisanmält mig utan grund. Jag har lagt ut ljudinspelningar där det bevisas att åklagaren inte ens har tittat på de bevis jag har lämnat in. Jag har visat att socialtjänsten är partisk genom att dom ignorerar allt jag säger och de anmälningar om oro som jag lämnar in.  Jag har lagt ut ljudinspelningar där det tydligt framgår att mamman inte är ett dugg rädd för mig såsom hon har sagt till både familjerätt och tingsrätt. Jag har postat dokument där mormor har anklagat mig för att vilja mörda Ranias mamma, samt mängder med vittnesmål om att jag är en bra och kärleksfull far. Vad mer krävs det? Jag trodde detta skulle räcka. Men det hat som jag får ta emot för att jag försöker rädda och skydda min dotter från att orättfärdigt förlora sin far och all den familj hon har på min sida blir till slut för mycket.

witchJag får gratulera er Jarri, Amanda, Dacke, Systerdyster, Maja Lundgren, ABC, samt alla andra anonyma "barnbeskyddare". Ni har lyckats igen. Ännu ett barns liv riskerar att gå åt helvete. Mitt. En flicka som kom till den här världen så full av ljus och kälek, riskerar att tvingas lämna den lika sjuk och förvriden som ni. Ni kan klappa varandra på ryggen nu och gratulera varann. Hoppas ni lägger er ikväll nöjda och glada över vad ni har åstadkommit. Att ni hatar mig kan jag ta. Den sortens hat har jag fått ta emot sedan den dagen jag angrep feminismen i Sverige, och den rör mig inte i ryggen. Men nu spiller hatet över på min dotter, även om ni försöker maskera det som någon sorts vilja att beskydda henne. Då går det för långt.

Kvasidiskussioner


Dom som för allt i världen inte vill att jag skall vinna denna kamp vet mycket väl att om så skulle ske så öppnar det vägen för även andra fäder att kräva sin rätt. Det är det dessa människor är rädda för. Om rättvisa vårdnadslagar skulle införas i Sverige skulle mödrarnas strupgrepp om rätten till barnen riskeras.

Därför gör man allt för att vrida debatten för att skifta fokus från själva sakfrågan. Känner ni igen taktiken från gömdadebatten i vintras? Sveriges mest lästa bok som har fått stå ohotad som en feministisk bibel i 13 år avslöjas som ren lögnpropaganda. Plötsligt gungade marken under fötterna på feministerna för första gången på 30 år. Vad gjorde man då för att klara sig ur knipan? Först försökte man tiga ihjäl debatten, men bloggvärlden krävde besked. Då tog man istället till nästa knep som är välkänt för alla som någon gång jobbat med PR. Vrid bort debatten från själva sakfrågan. Starta kvasidebatter som handlar om vad fan som helst, utom själva huvudfrågan. Detta knep är mycket effektivt. Det lyckades i Gömdadebatten och nu försöker man göra samma sak mot mig.

Plötsligt skall allt debatteras och ifrågasättas utom de brott som begåtts mot mig och min dotter. Man lusläser det jag skrivit och kritiserar mig för allt mellan himmel och jord. Bl a försöker man få det till en debatt om hur mycket jag betalar i underhåll. Debatten borde ju istället handla om varför jag skall betala något underhåll överhuvudtaget till en människa som håller mitt barn ifrån mig mot hennes vilja. Att jag redogör för från vilken stad en särskilt hatisk kommentar postats är också nu en het potatis. Att jag redogjort för att kommentaren postats från Stockholm tar många nu som bevis för att jag inte alls har rätt att rösta på ett parti som värnar om grundlagarna. Något så jävla dumt har jag aldrig hört i mitt liv.

Intigritet


intigritetAtt jag begått svåra förbrytelser mot min dotters och min ex intigritet är också mycket populärt att attackera mig för. När jag sedan skriver att jag inte vill lägga ut polisens förhör med mig i sin helhet, just för att skydda moderns intigritet så spottar man på mig för det istället. Damned if you do, and damned if you don't. Då jag slår upp ordet intigritet på wikipedia så står det följande: Integritet är ett komplext begrepp som på ett personligt plan är förknippat med människovärde, stolthet och självkänsla. Den kan återspeglas i två olika kategorier; som egenskap och som rättighet. Integritet som egenskap syftar på hur väl integrerat och motsägelsefritt någonting är. Integritet som rättighet handlar om respekt till sin person och personliga sfär liksom skyddet mot kränkning av detta.

Som synes innebär intigritet även rätten att skydda sig från kränkning av sin person och personliga sfär. jag har vid ett flertal tillfällen nu skrivit att jag försökt i tre år att föra denna strid på ett sjysst och fair sätt. Men blotta det faktum att jag inte vill ge upp rätten till ett rättvist umgämge med mitt barn räcker idag i det här landet för att jag skall utsättas för dessa vidriga anklagelser mot min dotter och därmed förlora henne för evigt. För mig står ordet intigritet för rätten att slå tillbaks mot detta övergrepp på mig och på min dotter. För er innebär det enbart moderns rätt att slippa få sina brott synliggjorda.

Nu tänker vi inte skriva


Signaturen åskådaren som ända från början varit kritisk mot allt jag skriver och gör påstår sig nu vara "frilansjournalist" och säger nu att han inte kommer att skriva om mitt fall. Det är jag mycket tacksam över. Sådana totalt enögda journalister betackar jag mig för. Andra flanar menar att jag nu på journalistskolan kommer att få lära mig hur man skriver journalistiska artiklar. Dessa personer förstår uppenbarligen inte skillnaden mellan en nyhetstidning och en blogg. En blogg kan drivas i ett journalistiskts syfte som jag klargör vad gäller min. men den är till syvende och sist ändå en blogg. Från ordet logg som närmast översätts som dagbok. Här på min dagbok redogör jag för de brott som begås mot mig och min dotter samt tusentals andra barn i Sverige och i världen. Brott som bygger på en totalt snedvriden syn på begreppet jämställdhet som lurats på oss genom snart 40 års lögnaktig propaganda.

Många av oss har sett igenom den nu. Men många är fortfarande så vilse att dom reagerar med hat så fort den ifrågasätts. Borde inte enbart detta faktum tydliggöra min poäng?

Avslutar med en sång som sjöngs på den stora fest som ROKS höll på sitt 20 års jubileum för ett antal år sedan. Närvarande var Ireene Von Wachtmeister (ordförande), Eva Lundgren (professor på Uppsala universitet), Gunilla Ekberg (sakkunnig i regeringen) samt många fler som fortfarande sitter på höga poster i dagens samhälle. Denna allsång handlar om att män borde utrotas. Jag kan i alla fall inte tolka den på något annat sätt.

Den gör också det lite lättare att sätta nattens hatiska kommentarer mot mig i sitt rätta perspektiv. Detta är inte bara en ensam pappas kamp för rätten till sitt barn. Detta är en hel ideologi som nu skakas i sina grundvalar, och många människor som skott sig på densamma gör nu vad som helst för att stoppa mig från att publicera ut sanningen här.

Välj sida nu. Ett fortsatt mörkande av sanningen om vad som görs mot våra barn, eller en upplysning av denna kolkällare så att dom kräldjur som döljer sig i hörnen blir synliga. Välj nu innan fler barnliv går till spillo.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Kommentarer

 • valens säger:

  "Välj sida nu. Ett fortsatt mörkande av sanningen om vad som görs mot våra barn, eller en upplysning av denna kolkällare så att dom kräldjur som döljer sig i hörnen blir synliga. Välj nu innan fler barnliv går till spillo."

  Punkt. Slut!

  2009-07-02 | 15:40:27
  Bloggadress: http://visa.respEQt.nu
 • Mikael Karlsson säger:

  "Välj sida nu. Ett fortsatt mörkande av sanningen om vad som görs mot våra barn, eller en upplysning av denna kolkällare så att dom kräldjur som döljer sig i hörnen blir synliga. Välj nu innan fler barnliv går till spillo."  Nej Jag kommer inte att "Välja sida". Eftersom jag anser att man i sitt sätt att agera överdriver den "feministiska eran". Det finns grupper på båda sida om "sängen" en kvinnlig och en manlig grupp. Båda tjaffsar ner varandra och ger varandra uppmärksamhet.. åtminståne ger den manliga gruppen uppmärksamhet åt den kvinnliga.  Själv bryr jag mig föga om vad som sägs på Kvinnoföreningarnas möten, Vilka sånger som sjungs och vilka som är medlemmar.  Läser man att du anser att det är Fruktansvärt att kvinnliga höjdare är med i dessa föreningar så menar du då också att de manliga höjdarna skall hålla sig ifrån sådana bloggar "Blogg" som du själv bedriver.  Ditt eget Case är bara en del i det du vill få ut.. För du pekar ju både mot ROKS som jag förmodar inte har ditt barn i sin förening och sen skriver du om den utredning du och ditt barn är utsatt för.  Samtidigt måste du ha vetat om den risken du tagit med att gå ut offentligt... Om inte så bör du nog avbryta detta bloggande ... Man måste kunna ta konsekvenser av att andra försöker "Jävlas". Har ju själv blivit utsatt av det dock inte från Rocks utan från just den sidan av grupperna som du anser att jag skall välja. Där av har du min stora skepsis och tillbaka hållna åsikts utlägging om vissa saker.

  2009-07-02 | 15:45:04
  Bloggadress: http://www.vardnads-umgangeslagar.se
 • valens säger:

  "Välj sida nu. Ett fortsatt mörkande av sanningen om vad som görs mot våra barn, eller en upplysning av denna kolkällare så att dom kräldjur som döljer sig i hörnen blir synliga. Välj nu innan fler barnliv går till spillo."

  Punkt. Slut!

  2009-07-02 | 15:45:11
  Bloggadress: http://visa.respEQt.nu
 • Anonym säger:

  Jag klappar i händerna att du gräver din egen grav.

  Det finns ingen annan än dig själv som ansvarar för din egen undergång hur mycket du än vill skylla på andra, på Jarri, Amanda, Dacke, Systerdyster, Maja Lundgren, ABC...  Det här sista inlägget överträffade sig själv. Det visar hur sjuk du är och hur lite sjukdomsinsikt du har.  Må du aldrig få träffa din dotter mer. Och eftersom åklagaren är mycket väl medveten om allt du gör här kommer du troligen inte heller få se Rania på mycket lång tid.  Vi konstaterar att rättsystemet fungerar och att det klarar av att skydda människor från perversa, vidriga allvarligt störda människor som du.  Nu ska jag skänka ett antal tusenlappar till ROKS som är första instans för kvinnor som behöver skyddas från sådana som dig.

  2009-07-02 | 15:56:55
 • Daddy säger:

  Fick just in ännu ett av dessa kräldjur på bloggen.

  Kommentaren från denne "anonym" klappade i händerna åt att jag "grävde min egen grav" som den uttryckte det. Skribenten skulle nu också skänka ett antal tusenlappar till ROKS som ju "verkligen" var dom som skyddade barnen i Sverige  En snabb sökning på IP numret gav följande information:  94.136.16.242  The Project Honey Pot system has detected behavior from the IP address consistent with that of a comment spammer. Below we've reported some other data associated with this IP. This interrelated data helps map spammers' networks and aids in law enforcement efforts. If you know something about this IP, please leave a comment.  Lookup IP In: Domain Tools | SpamHaus | OpenRBL | Spamcop | SenderBase | Google Groups | Google

  Geographic Location [Unknown] Unknown

  Spider First Seen approximately 3 months, 2 weeks ago

  Spider Last Seen within 1 week

  Spider Sightings 171 visit(s)

  User-Agents seen with 1 user-agent(s)

  First Post On approximately 3 months, 1 week ago

  Last Post On within 1 week

  Form Posts 22 web post submission(s) sent from this IP  Sample Spam URLs & Keywords Posted From 94.136.16.242

  Domain: ibeioofopsls.com

  URL: http://ibeioofopsls.com/

  Keywords: kgytukqoxile

  Domain: kgytukqoxile.com

  URL: http://kgytukqoxile.com/

  Keywords: kgytukqoxile

  Domain: vvderdkskobq.com

  URL: http://vvderdkskobq.com/

  Keywords: vvderdkskobq

  Domain: profiles.friendster.com

  URL: http://profiles.friendster.com/108320066

  Keywords: denise milani nude

  Domain: profiles.friendster.com

  URL: http://profiles.friendster.com/108320047

  Keywords: denise milani nude

  Domain: profiles.friendster.com

  URL: http://profiles.friendster.com/108320025

  Keywords: denise milani nude

  Domain: profiles.friendster.com

  URL: http://profiles.friendster.com/108320008

  Keywords: denise milani nude

  Domain: profiles.friendster.com

  URL: http://profiles.friendster.com/108319957

  Keywords: denise milani nude

  Domain: profiles.friendster.com

  URL: http://profiles.friendster.com/10832006

  Keywords: denise milani nude

  Domain: profiles.friendster.com

  URL: http://profiles.friendster.com/108320066

  Keywords: denise milani nude

  Domain: profiles.friendster.com

  URL: http://profiles.friendster.com/10832004

  Keywords: denise richards playboy

  Domain: profiles.friendster.com

  URL: http://profiles.friendster.com/108320047

  Keywords: denise richards playboy

  Domain: profiles.friendster.com

  URL: http://profiles.friendster.com/10832002

  Keywords: denise richards nude

  Domain: profiles.friendster.com

  URL: http://profiles.friendster.com/108320025

  Keywords: denise richards nude

  Domain: profiles.friendster.com

  URL: http://profiles.friendster.com/10832000

  Keywords: stacy keibler nude

  2009-07-02 | 16:12:48
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Daddy säger:

  Kommentaren från ovanstående "anonyme" i sin helhet:  Jag klappar i händerna att du gräver din egen grav.

  Det finns ingen annan än dig själv som ansvarar för din egen undergång hur mycket du än vill skylla på andra, på Jarri, Amanda, Dacke, Systerdyster, Maja Lundgren, ABC...  Det här sista inlägget överträffade sig själv. Det visar hur sjuk du är och hur lite sjukdomsinsikt du har.  Må du aldrig få träffa din dotter mer. Och eftersom åklagaren är mycket väl medveten om allt du gör här kommer du troligen inte heller få se Rania på mycket lång tid.  Vi konstaterar att rättsystemet fungerar och att det klarar av att skydda människor från perversa, vidriga allvarligt störda människor som du.  Nu ska jag skänka ett antal tusenlappar till ROKS som är första instans för kvinnor som behöver skyddas från sådana som dig.

  2009-07-02 | 16:16:48
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Åskådare säger:

  Jag som inte skulle skriva något mer känner mig nödgad att faktiskt VISA dig Joakim, vad det är många utav oss menar när vi vänder oss mot dig, din person och det sätt du hanterar bloggen (och då framför allt de kritiska inläggen)  Som läsare av din blogg har man tre alternativ, som jag ser det: att engagera sig för ditt och ditt barn på ett, för er, positivt sätt ELLER ifrågasätta och kanske till och med kritisera ALTERNATIVT bara läsa och skita i ditt fall. Det sista är säkerligen inga människor som du behöver möta i text va? Då återstår de två övriga. Är det så Joakim att du endast vill ha inlägg, diskussioner och debatter av och med människor som står på din sida? Jag skulle vilja ha ett svar på detta och då gärna i korta ordalag. Det räcker med ett ja eller ett nej.  Många har skrivit saker om att du vrider och vinklar ord och text till och för din egen vinning. Jag var inte helt säker på vad de menade men nu tror jag att jag förstår.

  Citerar dig (om mig)

  "Signaturen åskådaren som ända från början varit kritisk mot allt jag skriver...//"  Dessa ord, skrivna av dig, är ett suveränt exempel på hur DIN sanning blir den rådande. Då vi alla är läskunniga så förstår vi ju att du twistar sanningen en aning här. Jag har skrivit på din blogg TVÅ gånger (detta är mitt tredje inlägg). Första gången ställde jag en hel del frågor till dig och texten löd som följer:  "Postat av: Åskådare

  2:31 in i del 2 så säger Jocke/ombud att "barnets bästa är inget skäl". VAD menar ni med detta?

  Jag kan tyvärr inte hålla med alla som anser att Brage gör bort sig i bandupptagningarna. Tvärtom så anser jag att Jocke, i sin desperation, faktiskt förvärrar situationen. Med detta har jag alltså INTE tagit ställning i detta fall men lämnat en åsikt gällande bandupptagningarna.

  Visst du (Jocke) inte VAD du var skäligen misstänkt för när du hade Brage intill dig? OM du visste det, varför ställer du isf frågan på nytt? Visste Brage att du bandade erat samtal?

  2009-06-28 @ 18:14:29 "  ...andra gången hade jag läst på ännu mer, talat med kollegor, hört och läst vad några av dina "vänner" sagt eller skrivit samt kollat lite annat och gjorde således mitt senaste inlägg:  "Postat av: Åskådare

  Jag vill knyta an till det många skrivit i kommentarsfälten. Detta om att bloggägaren (Joakim) attackerar alla som inte har samma åsikter som honom... Detta är mitt andra inlägg här. Jag har dock läst länge. Inte av eget intresse i början utan på uppmaning av min uppdragsgivare. Vi är många frilansare som hade en tanke om att göra ett "jobb" av Joakims situation. Igår kunde jag räkna till fem journalister som totalvägrade och ansåg att Joakim grävt sin egen latrin bara genom att han tycks sakna impulskontroll. När jag i morse ringde upp min uppdragsgivare och påpekade att det i kommentarsfältet nu innehåller ett inlägg från Joakim med whoistracking så tolkade vi det som ett hot - från Joakim och gentemot bloggläsare. Detta mynnade ut i att min uppdragsgivare suckade högt och sa att vi/de ALDRIG skulle trycka en artikel om denne man - iaf inte någon som kunde vara Joakim till hjälp.

  Så, Jocke... snälla, kan du inte be någon att objektivt läsa din blogg och på ett schysst sätt visa dig var det gick snett? Du har allt att tjäna på detta.

  Vill också tillägga en sak, som du inte kanske inte vet om. Iom att några av mina kollegor ute i landet blev tipsade om ev "jobb" ang dig och din dotter så påbörjades ju, givetvis, en del research. Det visade sig att en del av mina kollegor hade fått samtal/mail från människor (företrädesvis kvinnor) som talade för din sak. Dessa samtal hade varit förvirrade, osakliga och oerhört känslomässiga. En del utav mina kollegor fick även känslan av att en del utav dessa kvinnor hade en relation med dig. Vad jag ville framföra med detta sista var att de som talar i ditt ställe inte på något sätt besitter den retorik som du gör Joakim. Så, för din skull, håll koll på dina "vänner".

  I övrigt hoppas jag att ALLT löser sig till det bästa för dig och din dotter. Jag kommer dock inte att skriva ngt om din situation, varken positivt eller negativt.

  2009-07-02 @ 11:35:55 "  Joakim! Jag förstår inte hur du kan få dessa mina inlägg till "Signaturen åskådaren som ända från början varit kritisk mot allt jag skriver...//"???

  Är det så att många av kommentarerna här har rätt? Att om jag inte smeker dig medhårs så... ja, vad då?  På annat ställe frågar Lilla My:

  "Ni som attackerar Joakim, varför gör ni det?" och mitt svar blir följande

  Jag attackerar inte Joakim. Jag var tilldelad ett jobb. Ett jobb som jag sedan vägrade göra och fick dispens via min uppdragsgivare (när denne läst Joakims blogg). JAG ser inte heller den massiva attack som många av er säger sker gentemot Joakim. Jag ser att många frågor ställs men att svaren som sedemera anländer är ilskna, impulsiva, raljerande och i viss mån hotfulla. MEN mycket ligger i betraktarens ögon och jag kan förstå att du och andra ser kritiken som "attacker". Det intressanta, enligt mig, är att förstå VARFÖR ni upplever sådana känslor och tar till sådana tolkningar. Det skulle jag vilja prata mer om men på annat ställe kanske?

  2009-07-02 | 16:37:54
 • Johan säger:

  Det var så mycket skit i förra inlägget så jag orkar inte kommentera om det.  Men du ska ha en sak klart för dig Daddy!

  du & din blogg är viktig och gör skillnad!  Trots ert helvete så är det bra för mammor o pappor som läser din blogg att få se hur det påverkar ens barn och detts förhållande till den andre föräldern vid en seperation/tvist.

  Det hjälper nog till att få föräldrar att tänka om mer än en gång vid ev. tvister att ha kännedom om det du och Rania går igenom.  Iaf. nu till saken.

  Har du frågat eller kontaktat Mia Coull gällande din sak?

  http://www.viforaldrar.se/artiklar/2009/02/09/per-far-inte-traffa-sin-do/index.xml

  2009-07-02 | 16:49:24
 • Daddy säger:

  Åskådaren som här gör sig till talesman för Sveriges journalistkår menar att jag vrider till sanningen och ställer frågor till mig som han inte hade behövt göra om han verkligen brytt sig om att granska matrialet som jag har publicerat. Anledningen till att Maria Brage vägrar svara på min fråga då hon inser att hon blir bandad är för att det som jag skäligen misstänks för enligt delgivningen inte är brottsligt.

  Jag har redogjort för exakt vad som hänt och vad som inte hänt. Detta vet maria Brage och därför blir det omöjligt för henne att svara på denna enkla fråga.  Om du hade varit en journalist värd namnet hade du först och främst sett till att ta del av det bevismatrial som jag har publicerat, sedan ifrågasatt maria Brages agerande istället för mitt.  Sedan är det ju inte enbart min blogg som du har traffikerat med dina kritiska kommentarer eller hur? Angående att vrida till sanningen...

  Att ni journalister (om du nu är en sådan) är bra på att vrida till sanningar har jag redogjort för ett antal gånger på denna blogg.  Frågan är dock var jag inte bemöter saklig och väl underbyggd kritik? var vägrar jag svara på hövligt ställda frågor någonstans?  Får jag ställa en till dig? Hur kan du kalla dig journalist och samtidigt inte ifrågasätta hur denna process har gått till? Den stinker ju från början till slut.

  Går du omkring med en klädnypa på snoken? Inte konstigt att sveriges folk ständigt körs över av myndigheter när vi har journalister som dig...

  2009-07-02 | 16:53:37
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Lilla My säger:

  Usch!!  Blir mörkrädd, när jag ser hur mycket ondska det finns!  Vilka hjärnceller har man knarkat bort om man anser att det är bra att en pappa inte får träffa sin dotter!  Joakim! Sluta svara när de spyr sin galla här och på andra bloggar.

  Det får dem bara att gå igång ännu mer.

  Ingen mår bra av att läsa och kommentera deras skit.  Slösa inte den energi du behöver för, Ranias skull.  Du vet var du står, de har tydliga problem med det.

  De vill inte se en pappa som vägrar lägga sig ner och ge upp.

  De vill inte ha en pappa som skriver om hur verkligheten ser ut för många pappor och barn.  De vill att folk ska tro på den vedertagna sanningen att "mammor är bäst för barnen och att alla män är farliga"  De är livrädda, nu när du får utrymme på fler bloggar och på Newsmill.  Att du lägger ut utredningar mm på bloggern..oj oj det får man inte göra!

  Då kan andra pappor se att de inte är ensamma, och kanske börjar också de att protestera som du.  Du kommer troligtvis få ett helvete ännu ett tag framöver.  Hoppas bara att du inte ger upp.

  För Ranias skull och för andra utsatta barn.  2009-07-02 | 17:04:47
 • Daddy säger:

  Nej Maria Coull är ett nytt namn för mig.

  Dock har mitt fall tagits upp i tidningen Fokus redan i November 2006. Där gick jag ut med både namn och bild. Mamman har i en kommentar under artikeln även hon gått ut med sitt fulla namn, så att det är jag som har avslöjat hennes och barnets identitet är inte heller sant. Det gjorde hon själv redan för två år sedan. Långt innan jag ens började skriva om mitt eget fall här på bloggen.  Men när hon t o m visar sig beredd att skicka mig oskyldigt i fängelse för att hindra Rania att få ha kontakt med mig så såg jag inget alternativ.  Jag undrar vad alla dom som nu skriver hatkommentarer skulle ha gjort?

  2009-07-02 | 17:06:17
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • MOa säger:

  Vems sanning tycker folk att Daddy skall berätta - sin egen, eller ska han berätta mammans? Självklart berättar han sin egen sanning såsom han upplever att allt gått till. Herregud alltså i en tvist finns om sanningen finns alltid minst två versioner av densamma. Det kan väl inte vara någon nyhet för vuxna människor?!

  2009-07-02 | 17:08:21
 • Monica Antonsson säger:

  Jocke!

  Radera skiten!

  Ge dem inte nöjet att se eländet på din blogg.

  De har inte där att göra.

  Kram

  Monica

  2009-07-02 | 17:13:33
 • Mikael Karlsson säger:

  Jag vill inte påstå att "Åskådaren" gör sig till Journalistkårens talesman... Dock ligger där poäng i det denne säger... Detta inlägg blir väl inte heller publicerat "I vanlig ordning" när man inte håller med... Men det är ju tur att man kan nämna detta på andra ställen så att man inte bara för fram DINA åsikter och dem som håller med dig.  Tycker att du och Andrew Wang kan skaka hand... ni gör samma sak på bådas bloggar.. Stryper dem som säger emot. Dock har inte jag sagt emot men jag har varit frågande.

  2009-07-02 | 17:18:02
  Bloggadress: http://www.vardnads-umgangeslagar.se
 • Daddy säger:

  Ständigt denne Mikael karlsson....

  Jag har låtit honom kommentera som han vill här på bloggen.

  Jag har modererat honom en gång tidigare då han, trots mina

  vänliga vädjanden om att inte göra min blogg till ett internt krig

  pappaföreningar emellan, vägrade hörsamma detta.  Mikael har fått kommentera. Var han står har jag fortfarande inte en

  susning om trots väldigt många kommentarer.  Han är inte för mig. Han är heller inte emot mig. Han är inte för

  pappors rätt till sina barn, men heller inte emot. Han är inte feminist

  men inte heller antifeminist. Mikael Karlsson för någon sorts kamp

  för...ja vadå? I mina ögon är du bara en ryggradslös stackare som inte

  törs stå för någonting.  Jag tror jag talar för dom flesta vettiga besökare av denna blogg då jag säger att dina menlösa inlägg kommer att saknas av få.

  2009-07-02 | 17:37:12
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Leroy säger:

  Nu kom jag på det det var inte Molle på Familjeliv jag tänkte på det var Kloss.  Den historien var annorlunda men Kloss verkade ha en erfarenhet till som visar hur värdefullt det är att både visa vilja, lämplighet och förmåga och att sociala utredningar kan fungera.  Undrar var Kloss är och om han kan dela med sig av den kunskap hans kamp för sitt barn gav.  Leroy

  2009-07-02 | 17:43:05
 • Håkan Olsson säger:

  Jocke!  Håller med Monica!

  Radera skiten!!!  Din blogg har ett syfte som står fullständigt klart för var och en som är läskunning; din dotters RÄTT att ha ett normalt umgänge med sin egen far!  Har de inget positivt att tillföra har de heller ingenting att göra i kommentatorsfältet!  Alltså; radera skiten!!!  /Håkan

  2009-07-02 | 18:00:20
 • Johan säger:

  Har en fråga till dig daddy.  Har det någonsin varit aktuellt för er med pappis i GBG?

  Eller om det finns en likvärdig verksamhet i närheten av ditt eller cissi's boende?  Hittade det i artikeln som jag länkade till.  Kan inte det vara ett alternativ?

  Rätten,åklagare och advokater kan väl ändå inte ställa sig negativa till ett sådant förslag?  -----  November 2006 är längesedan nu. Ert fall är högst aktuellt idag.

  Mammor och även i få fall pappor som använder anmälan om sexuella övergrepp som sista utväg för att eliminera den ena föräldern måste belysas i media idag, helst igår!  Jag min att min styvfar var livrädd och inte vågade bada med min lillasyster (då 3år) år 1999 då det var på tapeten med "pappor som badar med sina barn begår incest och kommer att hamna i fängelse -skräckpropagandan"

  Vi får inte längre acceptera att en sådan naturlig sak som att bada med sitt barn ska sexualiseras och skambeläggas. Det är enbart en förlegad syn på hur mannen ska förhålla sig till barnen.

  Man ska inte behöva vara rädd och känna oro när man badar eller sover tilsammans med sitt barn! Det är orimligt!

  2009-07-02 | 18:04:10
  Bloggadress: http://www.goteborg.se/wps/portal/pappis
 • Åskådaren säger:

  Hela ditt svar till mig dryper av härskarteknik och det är därmed ingen idé att fortsätta diskutera. Läser gör jag däremot gärna!

  Nedan citeringar och mina svar:  "Åskådaren som här gör sig till talesman för Sveriges journalistkår...//"  Nej, det gjorde jag inte. Jag talade för MIN sak samt de frilansande kollegor jag tog en öl med, i skön kvällssol, härom dagen. Läs igen Joakim. Modifiera inte text jag skriver, tack!  "...//...sedan ifrågasatt maria Brages agerande istället för mitt."  Jag vet inte varför du hyser ett sådant förakt gentemot mig personligen och journalister i allmänhet? VAD är det som får dig att anta att jag INTE kollat MB? VAD är det som får dig att skapa en sanning som du inte tycks ha koll på. Ibland är det bra att boota om, tänka till och se saken från en ny vinkel. Det kanske är så att jag och andra faktisk HAR kollat upp dina uppgifter? Vi kanske har gått ett steg längre?  "Sedan är det ju inte enbart min blogg som du har traffikerat med dina kritiska kommentarer eller hur?"  Ett lysande exempel på dimridåer som, tyvärr, sänkte alla dina möjligheter till att nå de journalister jag iaf har kontakt med. Att du så öppet ljuger blev enligt mig spiken-i-kistan. Ja, jag har LÄST på alla de bloggar som smeker dig medhårs. Flera utav dessa bloggägare har också kontaktat media och gudvetvad. De samtal jag fick ta del av var sjukt förvirrade och människorna som uppenbarligen gick dina ärenden gjorde dig ingen tjänst kan jag ju säga. Att jag skulle ha skrivit kritiska kommentarer på andra bloggar gör dig till en lögnare och därmed är iaf jag övertygad...  "Får jag ställa en till dig? Hur kan du kalla dig journalist och samtidigt inte ifrågasätta hur denna process har gått till? Den stinker ju från början till slut."  Det är här du begår ett generalfel. Du vet inte om jag har ifrågasatt. Du vet inte vad jag har gjort och inte.

  Motfrågorna skulle kunna vara många men jag lämnar det därhän.

  Problematiken med impulsstyrda människor är många ggr att de ser världen och dess invånare som kopior av sig själva. Dvs att det en impulsstyrd människa tänker och tycker, det ÄR de facto sanningen och då ska ALLA andra tycka, tänka och känna samma sak.  Jag hoppas fortsättningsvis att allt löser sig för dig och din dotter, på bästa tänkbara sätt.

  2009-07-02 | 18:41:43
 • Häjkånbäjkån säger:

  Ska man skratta eller gråta?

  Eftersom jag är en glad skit föredrar jag det förstnämda.  Bla åklagaren har redan uppmärksammat din blogg vilket inte är till din fördel.  Det framkommer med all önskvärd tydlighet att du inte är intresserad av en saklig diskussion. Du vill ha rätt kosta vad det kostar vill.  Du är inte intresserad av Ranias bästa vilket också framgår med all önskvärd tydlighet på bloggen.  Du tror att denna blogg ska hjälpa dig när den istället stjälper dig.  Ska man skratta eller gråta?

  2009-07-02 | 19:10:52
 • Mikael Karlsson säger:

  Mogen kommentar Daddy, Så bara för att jag inte köper all den skit som publiceras emellanåt så är jag en ryggradslös stackare... Småler.  Du har rett Jag är inte femenist.. sist jag kollade hade jag en snopp.. En snopp som inte min dotter sprungit och ryckt i. OCh hade hon börjat och rycka i den så hade jag sagt till henne att det är INTE ok eftersom jag anser att hon är för ung. Jag har dock Badat naken med min dotter... Och hon har faktiskt inte direkt brytt sig om nakenheten....  Nej Daddy jag är inte för "Pappors rätt" Jag är för barnens och endast barnens rätt. Mig veterligen finns det två könsorgan "Oftast" för att skapa ett barn. Det finns lämpliga och mindre lämpliga föräldrar. Jag kan inte sitta och tycka synd om folk där jag endast se en sida och säga "Mamma är dum i huvet eller mitt/Ditt barns mamma är korkad"  Vad jag kan göra och vilket jag faktiskt gör är att informera på ett mycket neutralt sätt om hur illa myndigheter beter sig emellanåt. Modererat mig har du gjort mer än en gång, Kanske inte ändrat mina skrivelser utan istället nekat till att publicera dem.  Kanske det verkligen låg nått i Jarres "eller vad han hette" inlägg om att är man inte med dig i allt så är man emot dig... Då är jag emot dig... För visst var det så att jag skrev ett inlägg om ovanstående bloggskrivning... Men du valde att inte lägga upp den.. I stället sätter du dig och talar emot dina åsikter om PP och rätten att få gömma sig och gömma sina IP och lägger upp ett IP som dock var en form av Proxy IP.  Nej du daddy, Du är en stackars sate som havererat fullständigt och i paniken rycker i de som stöttar dig och spottar på dem som inte dömer och inte heller säger emot dig i DIN KAMP! Du har verkligen visat vem du är och vad du står för.. "Om du nu vet det själv."  Lycka till med Din och Andrews Kamp.

  2009-07-02 | 19:17:07
  Bloggadress: http://www.vardnads-umgangeslagar.se
 • Anonym säger:

  Som journalist borde du veta att man inte använder wikipedia som källa.

  Och du borde veta varför.

  Källkritik kallas det och som journalist är detta mycket viktigt.  En halvtaskig musiker försöker sig på ännu ett yrke med noll i framtidsutsikt. Du kommer ingenstans med en tramsutbildning på en folkhögskola.  Du har ingen journalistisk ådra, du bajsar ord utan vett och sans - inget annat.  Dessutom - vilken potentiell arbetsgivare skulle vara intresserad av dig när de får nys om vad du gjort innan. Bloggen...

  En misstänkt peddo som inte vet vad ordet bevis betyder. Ett stycke sinnesrubbad slemhög som saknar all form av självinsikt som tror att den egna åsikten är den enda rådande sanningen. En pompös uppblåst psykopat som tystar alla som inte håller med.

  Och du tror att du ska få jobb?  Jo, det skärmdumpas på många ställen runt i världen av lite olika anledningar.

  2009-07-02 | 19:20:49
 • Adam Weisshaupt säger:

  Dessa kommentatorer som är kritiska mot ditt agerande har lite svårt att se vad dom skall sätta i fokus.

  Din (om man får säga så) ilska kommer kanske att skada dig kortsiktigt men långsiktigt så kommer du att nå målet. Det är jag övertygad om.  Fokus borde vara på hur samhället kan behandla barn på detta viset men istället så handlar det om din person och hur dom tycker att du agerar. Du gör absolut inget brottsligt och du är ett föredöme för vilken människa som helst.  2009-07-02 | 19:39:27
 • Farmor säger:

  Joakim! Sluta slåss mot väderkvarnar. Månniskor tycker si och de tycker så, det är inget du kan göra något åt. Det går inte att ändra andra. Låt de tycka. Du vet sanningen och jag vet den och alla som känner den vet den, nämligen att du är totalt och till 100 % oskyldig till det du blivit beskylld för. Du slösar onödig energi på att försöka öcertyga de som inte vill se. Kram från mamma!

  2009-07-02 | 20:07:47
 • Anna säger:

  Tja... Tycker att det är ledsamt när vuxna människor inte kan hålla en diskussion utan personangrepp. Jag öppnade min blogg för diskussion nyligen, angående en infekterad vårdnadsmardröm. Jag lade fram min åsikt och välkomnade alla som ville att lägga fram sin åsikt vare sig det var emot min egen, i mitten eller medhåll. Allt jag bad alla om var att utlämna personangrepp och skällsord, och att ingen som ville vara anonym skulle namnges mot sin vilja. Jag försökte bemöta de som kallade mig si eller så med min åsikt och grunderna till denna. (Och i mina belackares försvar, så redogjorde även de för hur de kommit till slutsatsen att jag var si eller så). Och det fungerade långt bortom totalt 800 kommentarer. Men, så bestämde sig ett rötägg för att gå till anfall och hänga ut hederliga människor med avsikt att skada och förstöra, så då var det slut med freedom of speech. Det är synd.  Nästa gång kommer jag nog inte att vara lika villig att ge mitt stöd till främlingar. Och det är ännu ledsammare, just att man tvingats in i ett hörn där man känner att man måste vara misstänksam oavsett vad magkänslan säger. Ja, som med Daddy, då. Jag läser hans blogg med förfäran och vill gapa och göra oväsen och hjälpa. Men så minns jag hur det var sist, hur jag missbedömde situationen till 90% första gången och till en nästan lika stor del den andra. Så nu sitter jag här och håller hellre tyst än att våga säga hur jag känner. Bara ifall att. Trots att min instinkt säger mig att Daddys situation är ett rättsövergrepp utan motstycke. Jag hade ju fel förut, så.....? Klassiskt exempel på när några få rötägg förstör för många.  Daddy. Jag vågar inte föra oväsen om din kamp. Jag vågar inte ta ställning. Har skrivit ett inlägg flera gånger och länkat, men sedan raderat. Once bitten, twice shy. Förjävligt.  Sedan ska du försöka låta bli att ta åt dig av anonyma hate merchants. Det krävs en hel jävla massa jävlaranamma för att våga stå för det man tycker, och det är väldigt lätt att vara morsk när man gömmer sig bakom ett alias.  Och sist men inte minst - synd att din blogg nu måste modereras, men jag kan till 100% förstå varför. Det var ingen trevlig läsning direkt. Kan folk inte bara säga att de tycker att du har/gör fel utan att attackera sådär? Agree to disagree?  Stå på dig.  Anna

  2009-07-02 | 20:15:53
  Bloggadress: http://storminawineglass.blogspot.com
 • Tommy Jonsson säger:

  Daddy jag håller helt med Monica kasta ut den skit som droppas på din blogg.

  Åskådaren är ingen journalist som han påstår. Då skulle han gå in med sitt namn och presentera sin uppdragsgivare naturligtvis.

  Jag vet också att om man har synpunkter så tar du till dig dem men du behöver inte sitta och ta skit och försvara dig. Du har rejält på fötterna.

  2009-07-02 | 20:28:42
 • Anonym säger:

  2009-07-02 | 20:43:49
 • Diagnostikern säger:

  Nu har vi en förklaring på ditt något ... udda... beteende  De diagnostiska kriterierna för borderline-personlighetsstörning enligt DSM-IV lyder som följer:  1. gör stora ansträngningar för att undvika verkliga eller fantiserade separationer

  Check.  2. uppvisar ett mönster av instabila och intensiva mellanmänskliga relationer som kännetecknas av extrem idealisering omväxlande med extrem nedvärdering

  Check.  3. uppvisar påtaglig osäkerhet och instabilitet i självbild och identitetskänsla

  Check.  4. visar impulsivitet i minst två olika avseenden som kan leda till allvarliga konsekvenser för personen själv (till exempel slösaktighet, sexuell äventyrlighet, alkohol-, medicin- eller drogmissbruk, vårdslöshet i trafik, hetsätning, kaotisk livsstil).

  Check.  5. vissa kan uppvisa suicidala gester, suicidhot och ibland upprepat suicidalt beteende, eller självskadande handlingar

  Check.  6. är affektivt instabil, vilket beror på en påtaglig benägenhet att reagera med förändring av sinnesstämningen (till exempel intensiv episodisk nedstämdhet, irritabilitet eller ångest som vanligtvis varar i några timmar och endast sällan längre än några få dagar)

  Check.  7. känner en kronisk tomhetskänsla  8. uppvisar inadekvat, intensiv vrede eller har svårt att kontrollera aggressiva impulser (till exempel ofta återkommande temperamentsutbrott, konstant ilska, upprepade slagsmål)

  Check.  9. har övergående, stressrelaterade paranoida tankegångar eller dissociativa symptom.

  Check.  Klockrent 8 av 9. Kan det bli tydligare Daddy?  Den som har den här störningen kan vara nog så intelligent, kärleksfull och ha en stark personlighet, men deras självbild är skadad och de försöker reparera den på sätt som ibland kan var farliga.  Omkring 10-15% av alla borderlinepatienter beräknas dö som ett resultat av självmord. Risken ökar ytterligare när andra diagnoser uppträder hos samma patient, som till exempel borderline-störning och ADHD. Om en patient har borderline-störning i kombination med missbruk är risken för självmord så hög som 60%.  Jocke - sök hjälp. Gör det enkelt för läkaren och ta med diagnoskriterierna så får du snart de piller du så väl behöver.

  2009-07-02 | 21:04:52
 • Daddy säger:

  Angående frågan om Pappis.  Nej det har aldrig varit aktuellt och ingen har heller föreslagit detta.

  Men varför skall jag acceptera ett umgänge som är inskränkt till några timmar på ett pappis?  Jag har ju visat att jag är den förälder som är bäst lämpad. Jag har ju t o m en dom som säger det.  Den här senaste uppenbart förfalskade anklagelsen bekräftar ju bara detta.

  2009-07-02 | 21:27:24
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Johan säger:

  Jag hade varit tacksam för varje minut jag fått vara med mitt barn och hålla om det, skitsamma om det varit på ett pappis.  Menar du att du vill ha allt eller inget?

  Varför inte börja med att acceptera det?

  Jag tror att det iaf hade varit bra för Rania att ha någon slags kontakt med dig istället för att inte träffas alls.  Har jag fått rätt för mig här nu eller har jag helt missuppfattat det (trött å allmänt seg i bollen)  Du anser att du ska vara boendeförälder och ha gemensamvårdad el. ensam?

  Om du inte får ha Rania boendes hos dig trots att domen och du anser att du är den förälder som är bäst lämpad så vill du inte ens acceptera att träffa henne under vissa villkor och ev. inskränkningar?  Minskar inte dina chanser att få vara boendeförälder om du inte träffar Rania under en längre tid? Tänkte på "Återanknytningen" och barns tidsperspektiv osv..  Får inte Rania träffa dig alls om umgänge och föräldraskapet inte sker helt på dina villkor?  2009-07-02 | 22:06:42
 • Medborgare X säger:

  Daddy!  Jag håller med föregående talare. Kasta ut dem som vill dig illa och som vill smutskasta dig. Som jag ser det är din blogg en beskrivning av först och främst din egen situation. Vad du har blivit anklagad för och hur myndigheterna behandlar dig och din dotter. Fokusera på att beskriva detta i din blogg. Låt debatter och diskussioner vara. Vill folk föra en diskussion om dig och din situation, låt de så göra det på andra bloggar och försök inte lägga tid och energi på att övertyga de som inte förstår dig och det du vill ha sagt. Det kan du lämna åt andra. Lägg din tid och energi på dig själv, din blogg och på att (tillsammans med din advokat) försvara dig och din dotter för hennes bästa.

  2009-07-02 | 22:17:31
  Bloggadress: http://medborgarperspektiv.blogspot.com/
 • Tommy Jonsson säger:

  Hade för en tid sedan en kontakt med Vibeke Bing och det finns ett nytt Pappis i Göteborg. Det fanns det i början av 90-talet också.

  Sök kontakt med henne hon kan vara Rania och dig till god hjälp.

  Är det inte bättre att försöka få träffa henne på ett Pappis några timmar än att inte träffa henne alls? Jag tror inte heller att Ranias mamma går med på det och då får du ju ännu ett bevis på att hon gör bort sig.

  Hade det inte varit läge vid senaste rättegången att yrka på ett umgänge med övervakare i stället för att

  bara skjuta på umgänget.

  Du kan begära att AB går in med ett sådant yrkande till TR beroende på tidsutdräckten sedan senaste umgänget.

  2009-07-02 | 22:37:57
 • Leroy säger:

  Håller så klart med Daddy. Gör det till en dagbok på nätet och de som är intresserade och engagareade runt barnens verkliga rätt kan höra av oss via e-post eller så.  För det verkar finnas många som inte har empati och ser sanningen i vitögat och troligen inte själva setat falskt anklagade av x och myndigheter som inte skyndamt agerar.  Ta bort kommentatorsfunktionen för det verkar som en hel del inte har förmågan eller insikt om vad det handlar om utan tror man kan laja runt och påstå vad f.. som hellst.  Det verkar vara svårt att ge en person stöd och råd det verkar enklare att ge kritik eller ifrågasätta o påstå¨. Fastna i detaljer och misstänkligöra.  Daddy ! Du och din familj skulle aldrig gå ut med allt detta om inte om fanns.  Sluta ta skit och låt sanningen hinna ikapp dom som inte gått en mil i din skor.  De får förhoppningsvis vad som förtjänas. Förr eller senare.  Leroy  2009-07-02 | 23:09:53
 • Theodor säger:

  Hej Daddy,  Jag har följt din blogg ett tag på uppmaning av en bekant då jag är jurist med inrikting mot vårdnadstvister.  Jag ifrågasätter inte din rätt till ditt barn och inte heller din oskuld i de anklagelser som riktas mot dig men skulle vilja bidra med ett par kommentarer.  1. Driv din blogg, den fyller ett syfte och du formulerar dig väl men de kommentarer du lämnar på inlägg bör du överväga lika noga som dina bloggartiklar.

  2. Du har ett juridiskt ombud, låt detta ombud sköta kontakter med åklagare, polis, socialtjänst.

  Att du på egen hand har dessa kontakter är inte lämpligt och skadar din sak snarare än hjälper den.

  Att du i bakgrunden förser ditt ombud med information är ok men avstå kontakterna. Du pendlar farligt nära rättshaverismens brant vilket INTE stärker ditt mål.

  Då du har rätt till en offentlig försvarare ska du maximera denna möjlighet och om det behövs byta ut denna person om du känner minsta tvivel oavsett relation.

  Samma sekund anklagelserna mot dig avskrivs så står du ju som du vet utan ekonomisk hjälp och dina möjligheter att åstadkomma något minskar.

  Se anklagelserna mot dig som en möjlighet att bevisa din oskuld och få tillbaka din dotter.

  3. Banda allt, du gör det redan men förfina din teknik.  Lycka till  //T

  2009-07-02 | 23:34:59
 • Daddy säger:

  Hej  Tack för tipset om det nya pappis i Göteborg.

  Naturligtvis är jag intresserad av att få träffa Rania. Jag vill inget hellre. Samtidigt efter att ha utsatts för lögner och falska anklagelser i flera år. Övervakat umgänge utan några som helst belägg för att jag skulle vara farlig på minsta sätt är jag nu rätt känslig vad det gäller frågan om

  att jag endast skall få träffa mitt barn med övervakning.  Förstår ni inte hur sjukt det känns? Att jag skall övervakas medan dom som begår övergreppen mot mitt barn hela tiden får sätta villkoren?  Men visst, om det på detta sätt åtminstone få träffa henne några timmar kan det vara värt ett försök.  Detta är ett sjukt samhälle, men riktigt hur sjukt tror jag inte ens jag har insett förrän de senaste dagarnas hatkampanj.  Å andra sidan visar det ju också att min blogg börjar synas och märkas vilket ju är ett gott tecken.  Visst borde ett rättssamhälle fungera så att min advokat sköter kontakterna med åklagare och polis, men mitt ombud berättade för mig för ett tag sedan om en rättegång där ett LVU ärende skulle avgöras.  han fick inte ens lov att ställa frågor till vittnena. Denna 6 åring togs i statens förvar och sattes på ett HVB hem. Där stämplades han snart som besvärlig då han tydligt visade att han inte ville vara där utan ville hem till mamma och pappa. Då sattes han på en låst SiS anstalt.  6 år...  Detta har det inte stått en rad om i tidningarna.  I en fungerande rättsstat sköts kontakterna såsom du beskriver. I en icke fungerande rättsstat måste medborgare ha rätten att avslöja rötan. Det är detta jag har gjort och därför hatas jag nu gränslöst av dom som profiterar på barns olycka.  jag blir mer och mer mörkrädd för varje dag.

  2009-07-02 | 23:47:44
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Ramona Fransson säger:

  Kvinnan har livmodern är det detsamma som att äga barnet? Kvinnan har bröstmjölken är det detsamma som att ge barnet livet? Nej och åter nej, pappan är i jämlikhetens namn lika viktig för barnet som mamman. Varför är detta så svårt att förstå? Kvinnor väljer män, män väljer kvinnor, alla vill bli älskade och valda. Ibland tar kärleken slut mellan de valda men kvar är barnet som älskas av båda. Barnet blir en sköld som hålls upp mot den tidigare kärleksfyllda strömmen. Barnet det oskyldiga blir plötsligt den skuldtyngda hinken och fylls med skyldigheter.  Vad är det med vissa? Varför kan inte barnet ha rätten att bli älskad av både pappa och mamma. Vem har bestämt ensamrätten? Vem?  En dag blir barnet vuxet och gissa vem som blir svaret skyldig? Barn är till låns!

  2009-07-02 | 23:58:12
  Bloggadress: http://www.ramona-fransson.blogspot.com
 • Johan säger:

  Jag förstår att det känns kränkande att behöva ha övervakat umgänge då inte finns något fog för det.  Det är sjukt. Det är riktigt mardrömslikt sjukt!  Men ! De får väl övervaka bäst de vill. Ni kommer ändå att ha varandra och det är ändå det viktigaste.

  även om förhållandena inte är de bästa så får ni ändå spendera tid tillsammans.

  För Ranias skull så önskar jag att ni snarast kan komma igång med något umgänge iaf.

  Hon behöver får träffa och krama om sin pappa om så bara för liten en stund.  2009-07-03 | 00:09:36
 • Tommy Jonsson säger:

  Ja Daddy man har rätt att bli mökrädd i dagens sjuka samhälle. Tycker att Theodor ger dig goda råd. Du är den snälle i myndigheternas ögon och din advokat är den som sköter kritiken. Du vet den gode och den onde. Har just läst ut Max Schanbergs nya bok om Södertäljefallet. I den boken visas hur fadern fälldes på helt osaklig grund.

  Att bevisvägran förekommer i domstolarna även i ovanstående fall är vanligare än någon kan föreställa sig.

  2009-07-03 | 02:05:00
 • Geson säger:

  den där IP adressen du pratar om högt upp gick till en TOR "exit node", då blir det lite svårt att veta vem ägaren är.  "Quod licet Jovi, non licet bovi."

  passar in på feministerna & co

  2009-07-03 | 03:18:22
 • Anonym säger:

  För i helvete!  Var, när och hur har inte Daddy fått säga sin åsikt?  Var, när och hur har vi som har ytterligare frågor fått svar?  Det är ytterst få ryggkliare som ger egentligt stöd. Visst.. De hejjar på men de tycks anse att "noll bevis" är viktigare än Rania!  Mamman till mina barn varken vill eller får lägga ut bilder på nätet på våra gemensamma. Gosh.. No!!!  Och du fortsätter Daddy!  Man kan inte hata ett barn! Är du dum på riktigt?  Jag kan inte ens hata dig, du är patetisk och martyr av stora mått.  Fortfarande svrar du inte på relevanta frågor, du idiorförklararar oss andra ist.  jRRI

  2009-07-03 | 05:20:52
 • Even säger:

  Nä nu tycker jag alla häxor och troll får ge sig.

  Jag kanske inte tycker att allt som skrivs på den här bloggen är bra, jag kanske kan tycka att det är fel att tala om en förälders rättigheter eftersom det bara kan vara fråga om barnets rättigheter tex.

  Men även om jag inte i allt tycker som Daddy så har jag inget behov att trycka upp mina avvikande åsikter i ansiktet på Daddy som de vore de enda korrekta.

  Bloggen skall ses som en partsinlaga, nåt annat kan det inte vara fråga om och inget negativt om det. Och självklart innehåller en partsinlaga personliga värderingar och åsikter.

  Att då komma med pekfingrar hitan och ditan och framföra kritik om att vända saker till sin fördel är ju löjligt. Gillar man inte bloggen så tryck på krysset i rutan uppe till höger på webbläsaren. Jag föredrar att kunna läsa Daddys utan en massa smörja i kommentatorsfälten.

  2009-07-03 | 08:47:44
 • Medborgare X säger:

  Ramona!  Väldigt klokt skrivet! Ett barn har inga problem att älska båda sina föräldrar, precis som en förälder klarar av att älska både sin partner och sina barn. Bara för att två föräldrar slutar att älska varandra så slutar de inte att älska sina barn - och barnen slutar inte att älska båda sina föräldrar.  När föräldrar sluta älska varandra och flyttar isär så verkar inte vissa föräldrar inse att de fortfarande har en relation via sina barn som de måste leva med resten av sitt liv. Det är de skyldiga sina barn! För det är inte barnen som har slutat älska sina föräldrar. Det gör det fortfarande.  De föräldrar som försöker bryta kontakten mellan barnen och den andra föräldern gör det oftast för att de själva vill det och för att slippa ta ansvar för den relation som kvarstår med den andra föräldern via deras gemensamma barn. De gör det ofta av ren och skär egoism. De gör det för att "förenkla" sina liv. För att få en mindre person att ta hänsyn till. Det sker inte för "barnens bästa", utan för deras egent bästa"!

  2009-07-03 | 10:27:16
  Bloggadress: http://medborgarperspektiv.blogspot.com/
 • Anna säger:

  Jag tycker inte att man har "rättigheter" som förälder - först och främst har man istället SKYLDIGHETER. När kärleken tar slut gör man inte slut å barnets vägnar, ett av ett barns mest fundamentala rättigheter är att få ha sina föräldrar, och dessa är precis lika viktiga.  Barn älskar mamma och pappa, och är orubbligt lojala. Och för ett barn att få höra/se/ana att en av föräldrarna är "fel" på något sätt eller att det pratas illa om mamma eller pappa, skadar det barnet oerhört - lika mycket, om inte mer, som att kritisera barnet självt. Barn vet att det som mamma och pappa är, är de också - därför gör det ont och skadar barnet när föräldern/föräldrarna dras genom dyngan, barnet vet att det är del av båda.  Och tänk er själva vad rasande ni skulle bli. Jag skulle bli helt galen av raseri om jag en dag fick se att min mor eller far hade blivit falskt anklagad för något vidrigt, talats illa om och dragits genom skiten offentligt, och att man försökt separera oss. Rania kommer ju en dag att se (och förstå) hur hon, när hon var så liten, tvingades sitta i sådana kränkande förhör, plus allt som sagts om henner far. Den dagen blir det nog fan inte kul för de som får stå till svars. Personligen skulle jag gå bärsärkagång, och det med RÅGE.

  2009-07-03 | 12:01:47
  Bloggadress: http://storminawineglass.blogspot.com
 • Li säger:

  Har skrivit någon gång här innan, men sist tog du bort inlägget, kanske jag skrev något dumt

  Har suttit och läst på den här bloggen de sista dagarna och på majas, ingrid och ma's bloggar. Något jag suttit har funderat på. Nu är det ju fortfarande bara förundersökning och ingen dom är fallen på hela det här schabraket som du har hängande över dig. Men det har ju även skrivits en hel del om C och hur han nu backar på vårdnad. Han är ju frikänd men trots det har ju sonen hjälp av "psykolog" och ska återuppta det då han kommer upp i tonåren och tydligen behöver det igen.

  Är det soc som bestämmer sådant eller är det mamman som bestämmer att det behövs?

  För hur kommer det gå för Rania?

  2009-07-03 | 15:21:04
 • Daddy säger:

  Det är barnen som tar skada av dessa konflikter. Många ser dessa tvister som två vuxna idioter som inte kan bete sig som vuxna, men det är oftast en felaktig beskrivning. Om man istället skulle beskriva dessa som tvister där en av föräldrarna beter sig som en idiot och inte kan bete sig som vuxen så kommer man närmare sanningen.  Det mest skrämmande är att det oftast är denna förälder som får all stöd och hjälp från socialtjänsten att eliminera den andre. Precis som i mitt fall och fallet med C och hans son.  Men jag ger mig aldrig. Inte förrän min dotter får komma till den vårdnadshavare som är mest lämpad. Att det är jag slår tingsrätten fast i sin dom från 08.

  2009-07-03 | 15:34:19
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • ibis99 säger:

  Hej

  Har följt din kamp lite av o till..  Alla hat brev o häxjakter... ja du dom utsätter dig för exakt samma sak som dom som blir utsatta för övergrepp..  Det är inte själva handlingen...  Det värsta en människa kan bli utsatt för är att inte bli trodd.  hoppas du orkar fortsätta..

  2009-07-03 | 15:44:15
 • Li säger:

  Kanske en känslig fråga så du behöver inte publicera detta inlägg om du inte vill.

  Men för mig är det en självklarhet att har man barn ihop så är man sammanlänkade med den andre föräldren för resten av livet oavsett vad man tycker.

  Men efter allt det här du har gått igenom, om det nu slutar till din fördel. Tror du att du är person nog att kunna svälja vad mamman har låtit dig genomlida och liksom börja på ett nytt kapitel. Eller tror du att det här för all framtid kommer att ligga och gro och förpesta.

  2009-07-03 | 15:54:14
 • maukonen säger:

  Klokt val att rensa lite !  Jag fick en trollinfektion på min blogg under Fallet Valette, så jag la in moderering av kommentarerna.

  Denna moderering har jag kvar fortfarande då det dyker upp troll och reklam med jämna mellanrum. Det dyker även upp nästan troll som jag kollar noga och låter dem kommentera, men återkommer de gång på gång för att de inte är nöjd med svar etc så blir de ej godkända.  En disskution ska kunna föras med olika åsikter utan att personangrepp och andra otrevliga saker tar plats.  Hoppas att det blir lite lugnare !

  2009-07-03 | 16:05:06
  Bloggadress: http://maukonen.wordpress.com
 • Johan säger:

  Du ger dig inte förrän du är boendeförälder.

  Detta är vad du vill och du och den dom du hänvisar till anser att du är den vårdnadshavare som är mest lämpad.  Men!  Sett utifrån Rania's bästa, hur ser det ut?

  Om man sätter sig in i hennes sits.

  Hon har haft sin punkt hos sin mamma under sin uppväxt, snart 5 år.

  Är det det bästa för Rania att bryta hennes tillvaro hos sin mamma, där hon bott i 5 år, och flytta helt och hållet till dig?

  Rania uttrycker själv sin önskan : "vill vara samma tid hos dig".

  Rania säger inte att hon vill bo hos dig.

  Är det bästa för Rania att flyttas från sin förskola, kamrater, förskolärare,mamma osv..

  Har du tänkt utifrån hennes perspektiv?  Att vi vuxna anser en sak måste inte innebära att barnet känner att det är det rätta för barnet.  Jag tror jag kan förstå lite mer av vad Cissi håller på med.

  Detta är min tolkning:

  Cissi känner att det du är ute efter är att ta Rania ifrån henne.

  Du vill ha Rania boendes hos dig och kräva av Cissi att hon söker hjälp och inte förrän då så kan hon börja ha ett umgänge med Rania.

  Att Cissi blir kränkt och rädd för att förlora sitt barn kan jag förstå till en viss del.

  Men det hjälper inte att hon försöker hålla Rania från dig och kör med "sexuella övergrepp" som sista utväg för att försöka slippa dig och som hon upplever det "hotet" att förlora sitt barn.  Om jag fått höra ex: Du mår inte bra, du kan inte ta hand om dig själv eller barnet, du är sjuk.

  Barnet har det bättre hos mig, du behöver söka hjälp.

  Då hade jag blivit arg, frustrerad och känt mig omyndighetsförklarad å inte en chans att jag överlämnat mitt barn till någon som utgör en risk för att jag skulle fått träffa mitt barn sällan eller aldrig.  Sin sak om något sagt att för barnets bästa måste du i första hand ta hand om dig själv så du mår bra och då du mår bra kan du ta hand om ditt barn.  Iaf. Du, jag ,domen och många andra tycker att Rania borde ha en tryggare och mer stabil uppväxt hos dig och du är den som klarar av att ha huvudansvaret för att ett umgänge med hennes mamma skulle fungera.

  Men vi måste tänka på hur Rania ser det. Klarar och vill hon flytta från sin mamma, skulle hon må bra av att ryckas därifrån med allt vad det innebär?  Hoppas du hängde med i hur jag tänkte...  2009-07-03 | 16:13:32
 • Daddy säger:

  Johan, du har missförstått mig om du tror att jag på något vis vill hindra Rania från att vara med sin mamma. Detta har jag upprepat oyaliga gånger. Jag kommer inte att hindra rania från att spendera likvärdig tid med sin mor. Däremot anser jag att hennes mamma har förbrukat sin rätt till vårdnadsansvar genom att ignorera Ranias önskan att få spendera hälften av tiden hos mig.  En bidragande orsak till att jag förlorade vårdnaden vid den förra förhandlingen var ju att jag yrkade på gemensam vårdnad och mamman yrkade på ensam. Hon hade helt klart bättre juridiska rådgivare än jag.  jag är dock villig att åter ta upp diskussionen om detta i framtiden om mamman kommer till insikt om vad hon har gjort och ångrar sig.

  2009-07-03 | 16:32:04
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Johan säger:

  Nej. Du missförstod mig nog lite där.  Jag skrev min tolkning av hur jag tror att Cissi känner det.  Jag skriver även att du är den som klarar av att ha huvudansvaret för att ett umgänge med hennes mamma skulle fungera.

  Men jag tror inte att Cissi förstår just den biten eller vill ta det till sig.

  2009-07-03 | 16:43:07
 • Adam Weisshaupt säger:

  I just got a revelation..

  Du är Sisters of mercy

  2009-07-03 | 21:09:21
 • Anonym säger:

  Varför är det så möjligt för dig, Daddy att svara på frågor?  Jarri/på landställetn( om du nu måste kolla ip eller typ!

  2009-07-03 | 22:17:27
 • Adam Weisshaupt säger:

  Jag tror inte att Johan´s kommentar är ondskefull men den förklarar vad vi pappor har att kämpa emot...

  "Men jag tror inte att Cissi förstår just den biten eller vill ta det till sig"  Vi måste inte bara ta hänsyn till barnen (vilket vi gör) utan vi måste acceptera maktsituationen, kvinnan kanske inte vill ha barnets bästa enligt barnpsykologer, då måste vi lyssna på henne...  2009-07-03 | 23:34:35
 • Andreas säger:

  Vad du än gör och hur jobbigt det än känns. Ge inte upp. Så länge du står upp så kan de aldrig knäcka dig och det exemplet är den största gåva du kan ge ditt barn oavsett när och hur du vinner. Det är det som skrämmer pöbeln och det är därför de behöver knäcka dig som avskräckande exempel mot andra. Så hur hårt det än kommer att kännas och lockropen att byta väg; gör det aldrig. Du gör det största någon kan göra - att verkligen älska vad än kostnaden är.

  2009-07-04 | 18:32:52
 • Lou säger:

  Daddy - stå på dig. Har läst många av dina inlägg och tycker du gör det bra. Ta inte in allt negativt som skrivs. Jag hoppas att du snart kan få umgås med din dotter lika mycket som hon umgås med sin mamma. Jag undra om många som skriver och tycker si och så förstår hur viktigt det är att ha två föräldrar som verkligen vill sitt barn väl. Inget barn ska förbjudas umgänge med sin pappa eller mamma. Själv kan jag inte förstå hur vi vuxna behandlar barnen som en sköld för att förstöra den andra vuxnas liv. Barnet då hur mår det i denna eviga kamp. Barnen älskar båda sina föräldrar och låt de få göra det. Att älska och bry sig är inget fult.

  Lycka till och jag hoppas att sommaren blir bra för er alla.

  2009-07-04 | 19:30:49
 • Kim säger:

  Till Daddy, Christer och andra som vill gå hårt åt myndigheterna:  Jag har flera ggr pratat med dig, Joakim och jag har ingen tvekan om att du verkligen kämpar för ditt barns bästa.

  Att du skulle vara en pedofil....kan grisar flyga??  Sen något jag har funderat lite på...

  Joakim, varför vill du bevisa alla övergrepp vid att publicera alla dokument och inspelningar??

  Jag och många fler betvivler inte att detta händer och i stället för att lägga allt helt öppet, då kanske du borde "nöja" dig med att beskriva det inträffade och spara den handfasta bevisningen till när du gör anmälningar, överklagan m.m.  Om du med många fler börjar offentliggöra dessa dokument/bevis då är jag rädd för att myndigheterna kan komma att agera med en lagändring som kommer göra det mycket svårare att få ut dessa bevis på myndighetsövergrepp.

  Dem är säkerligen inte speciellt förtjust i att detta kommer ut, och kan dem hitta ett sätt att förhindra detta, då kommer dem agera.  Följer din blogg och din kamp.

  Hoppas du har kraften och orken att hålla ut, det arbete du gör tänder ett litet hopp för våra barns rätt till båda sina föräldrar.  2009-07-05 | 13:40:16
  Bloggadress: http://foraldra-jouren.se
 • Söderbönan säger:

  Denne Mickael karlsson ja den känner man igen o ngt annat namn i dessa samanhang,de vet bäst eller hur? Jävla pajaser uteslutna i tidigare samanhang,totalt oense inte undra på att de hamnat i tvist, ingen förmåga till samarbete men en jävla svada, o du Jocke rensa bort skiten låt det rinna av, gå vidare vi är många som beundrar dig och det du gör, du är jävligt viktig för barnens rätt.Tjing

  Ge aldrig upp!

  2009-07-08 | 00:46:49
 • Melker säger:

  Önskar dig all lycka med din kamp mot de orättvisor som "rätts"systemet har för oss män när det gäller våra egna barn.

  2009-07-09 | 21:54:14

Kommentera inlägget här: