daddys

Beware the fury of a patient man

Nytt övergrepp på mitt barn inplanerat den 6 Juli

Kategori: Barn

Idag fick jag min senaste artikel på newsmill publicerad. Ni kan gå dit och läsa den via denna länk.

Idag fick jag också beskedet att min dotter skall släpas till barnhuset i Göteborg ännu en gång för att tvingas svara på frågor från Maria Brage. Jag är inte välkommen.

Detta fick mig att idag ringa till Maria Brages chéf för att försöka stoppa misshandeln. Jag kämpar av alla mina krafter att hålla mig lugn och sansad under samtalet och det gick rätt bra. Brages chéf skulle kontakta åklagaren och förhöra sig om hur detta första förhör gått till. Jag skall  lära mig att tala närmare luren i fortsättningen....

Det jag säger i samtalet om en överläkare i psykiatri samt en psykolog som jobbar inom BUP är alldeles sant. Den kopia av förhöret dom har fått läsa har blivit totalt avpersonifierat, dvs inga namn syns. Det är nämligen så att om jag skulle gå till BUP och be dom titta på detta skulle jag få det gamla vanliga svaret. Du är inte vårdnadshavare, därför.....ja ni kan väl fortsättningen vid det här laget.




Familjeförintelsen pågår i det tysta


Därför att ingen vill lyssna. Ingen vill se. Vi vill inte och kan inte tro att detta verkligen sker, därför att det är för otroligt. Otroligt = omöjligt att tro på. Lyssna på Fiskal Hanna Westgård i den muntliga förhandlingen. "Det är ju otroligt svårt att tro att någon som jobbar professionellt med att utreda brott mot barn skulle göra så". Är hennes exakta ordalydelse innan hon skickar mitt barn rätt tillbaks i händerna på de som hon alldeles nyss ifrågasatt. 
Socialtjänsten är som sagt polisanmäld för tjänstefel (inkl grovt). Utredningen har nu tagits över av polisen i Hallands län, eftersom brottsplatsen är Kungsbacka.

Men fler personer har begått grova tjänstefel samt andra brott. Framförallt tänker jag då på polisman Maria Brage samt åklagare Per Åke Kvarnström.  Jag hoppas nu Brages chéf nu agerar för att skydda min dotter från ytterligare övergrepp.

barnhusetJag får rysningar av dessa barnahus. Ni kan själva bilda er en uppfattning om vad dessa instutioner egentligen är tänkt att vara till för.

Här är ett antal länkar med information rörande dessa nya förhörs centraler.

Barnhuset i göteborg
Västnytt om barnhuset

Tråd på Flashback om barnhuset
Uppsats om barnhuset i Göteborg

BRIS hyllar barnhusen

Brottsoffermyndigheten om barnhusen

Jag kan inte rå för det, men jag får mycket dåliga vibbar av det här. Förhoppningsvis används dessa barnhus åtminstone nån gång ibland även till det som dom är tänkta för, men i mitt fall så används det för att tvångsseparera en oskyldig far och hans dotter. Och jag tror inte på något sätt att jag är unik i det fallet. I så fall används ju barnhusen för att skada barn istället för att skydda dom. Detta tål defenitivt att granskas närmare, men för det krävs ju någon villig journalist. Jag får inte min legitimation förrän om ett år. Innan dess har dessa hemska hus hunnit krossa många familjeband.

barnhuset göteborgHittade en väldigt intressant artikel om falska minnen om övergrepp och hur dessa enkelt kan skapas hos människor som mår dåligt och som söker hjälp. Om dom då hamnar i händerna på dessa galningar som ser pedofiler överallt så kan det gå fruktansvärt illa. Människor som mår dåligt och söker hjälp är en utsatt grupp idag. Dom kan hamna i klorna på vilka dårar som helst. Att bedriva terapi får ju vilken klatterbytta som helst göra. Och människor travar blint in till första bästa.

Artikeln är på engelska, men som sagt spännande för dom som orkar läsa igenom den. Creating false memories. Av Elisabeth F Loftus på Washington University.

Slutligen kan nämnas att ännu en mamma kidnappat sina två barn och gått under jorden. För fan, stoppa pengaregnet över kvinnojourerna nu och förpassa dom till historiens sophög där dom hör hemma, innan fler barn drabbas av deras brott. Släng dit barnhusen också när ni ändå storstädar.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Kommentarer

  • Leroy säger:

    Likväl som jag skänker pengar till Änglagård för jag tycker att barn och utsatta föräldrar skall ha tak över huvet oavsett kön så hoppas jag du kan starta en fond för Rania.



    Ett postgiro eller bankgiro - Kalla det Ranias fond och redovisa lite hur insamlingen går. Blir det pengar över så vet jag att du och RAnia kan behöva dem i framtiden eller att du ger dom till behövande.



    Leroy

    2009-07-01 | 19:09:44
  • Daddy säger:

    Okej, jag har varit inne på tanken förut men tvekat. Jag vill inte att det skall se ut som att jag har någon personlig vinning av detta. Men en fond är väl reglerad vad gäller hur medlen får användas? men kan vem som helst starta en fond? Och hur gör man det i så fall?



    Finns det någon som kan upplysa om detta?



    Om inte annat lär väl rania behöva proffessionell hjälp efter detta, och BUP har jag inget större förtroende för längre. Att någon som kallar sig barnpsykolog sitter på "barnhuset" och låter sånt här pågå borde vara tillräckligt för att förlora licensen för evigt.

    2009-07-01 | 19:16:59
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Daddy säger:

    Även om det naturligtvis finns duktiga yrkesmän på BUP också vill jag dock tillägga. Men när man söker hjälp för ett barn vill man inte att det skall vara ett lotteri...

    2009-07-01 | 19:18:56
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Leroy säger:

    Hon skall agera direkt.



    Det heter skyndsamt!



    Bra agerat Joakim och hon verkar faktiskt riktigt vettig jag hoppas att du får ett samtal i morgon och att hon sett till så att umgänget kommer igång och att kränkningarna av Rania och dig får ett slut. Att Rania får träffa dig. sina sysskon, farmor och de andra lämpade som finns på din genetiska sida och bank. Förhoppningsvis lära känna kusiner och tremänningar. Kanske få pimpla röding med mig och John som vet att saningen hinner ikapp en dag.



    Leroy

    2009-07-01 | 19:19:18
  • Leroy säger:

    Starta en stiftelse och registrera den hos Länsstyrelsen.



    Ange syfte och låt posten eller banken ta del av syfte och vilka som ingår. Förenings stadgar eller stiftelsestadgar. Där det framgår hur medel skall brukas, förvaltas och fördelas. Hur man agerar om den skall upplösas. Vilka som har rätt att bruka medel som doneras. D.v.s en revisor skall utses som sköter räkenskaperna.



    Länsstyrelserna och skatteverket har haft problem tidigare med att komma åt medel som förvaltas av olika stiftelser, men om du pratar med någon på länsstyrelsen som jobbar med detta och talar om att du vill starta en stiftelse som arbetar med att stötta utsatta barn och föräldrar så får du säkert bra råd och hjälp. De övervakar ju även hur kommunerna sköter familjerätts ärenden mm.



    Hör av dig om du kör fast.



    Leroy



    2009-07-01 | 19:26:40
  • Daddy säger:

    Tack för informationen. Men jag har hört att det är ganska dyrt att starta en stiftelse.

    År det inte så att man måste ha ett ganska rejält startkapital för att få öppna en sådan?



    D

    2009-07-01 | 19:38:06
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Anonym säger:

    Daddy, Daddy, Daddy!



    Det verkar som om allting stigit dig åt huvudet. Det du lägger fram som bevis är inget annat än rena tramset. Det är inget av ljudupptagningarna som visar något till din fördel, inte något av de skriftliga dokumenten heller.



    Alla som du tränger dig på med dina åsikter agerar väldigt proffsigt. Vilket däremot inte du gör.



    Finns det verkligen förrövare som erkänner brotten och bara accepterar. Tvärt om, de håller nog på som dig. De flesta.



    Du skjuter i blindo Daddy. Och det är sorgligt att se dina sk bevis, det är sorgligt att höra dig hacka, lägga orden i munnen på utredarna, domarna och åklagarna. Och alla som inte agerar utifrån din ståndpunkt ska anmälas.



    Det är minsan inte svårt att förstå att mamman haft ett helvete med dig. Du kan inte lyssna, du kan inte acceptera andras åsikter eller ens förstå att andra kan tycka olikt än vad du gör.



    Sorgligt är rätta ordet! Synd att du så ivrigt blir påhejad till detta agerandet av bloggkliapåryggengänget. Och dessvärre tror jag inte att ditt vevande fungerar. Det borde inte fungera. För något fel är det, riktigt fel, och då menar jag inte på mamman.



    Sök hjälp så du inte går under i din kamp.



    Jarri

    2009-07-01 | 19:38:26
  • daddy säger:

    Jarri jarri jarri...

    Ja det var ju en intressant synpunkt.

    Jag har inga bevis av värde säger du? Du tycker alltså det är helt okej att polisanmäla den andre föräldern falskt för att förskjuta denne ur barnets liv?

    Det är ju bevisat att mamman som du ser som så ansvarsfull har gjort detta.



    Du tycker också vad jag förstår då likt åklagaren och polisen att det är helt i sin ordning att sexualisera en 4 åring på det sätt som skett. Domaren i tingsrätten håller intemed dig. Hon sa "Det låter ju fruktansvärt"!

    Likaså psykologisk expertis säger att dom blir "beklämda" när dom läser förhöret med Rania, men du Jarri Jarri Jarri vet väl bättre förstås...



    Att försöka att med lögner ta ifrån en anklagad hans rättigheter... Inga problem där heller?



    Att socialtjänsten ignorerar ett antal anmälningar om oro för ett barn, äsch..inga problem för jarri Jarri jarri...



    Att bara den ena parten får komma till tals i familjerätten? Helt i sin ordning antar jag.



    Den där hjälpen du rekommenderar mig tycker jag du ska ta och uppsöka själv. Du är uppenbarligen mentalt sjuk.

    2009-07-01 | 19:56:36
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • PAPI säger:

    Hej Daddy,



    Jag känner en försiktig optimism i ditt senaste inlägg vilket är bra, vet själv hur jävla dåligt man mår av att bli oskyldigt anmäld i en vårdnadstvist. Var själv nära att bryta ihop totalt fast att alla bevis och vittnen gjorde att polisen la ner utredningen lika snabbt som den startade, trots en åklagare som hade bestämt sig för att jag var skyldig efter första samtalet med mamman.



    Jag lyssnade på ditt samtal med åklagaren och reagerade på att han skröt med hur många sexualbrottslingar han fått fällda och skulle på så sätt vara ytterst lämplig för sitt jobb. Han borde hellre ha berättat att han var duktig på att få fram sanningen och att han utgick från att alla var oskyldiga tills motsatsen är bevisad! Men det verkar inte vara grejen. När polisen förhörde med mig så kom dom istället med kommentarer som att jag var ung och det var inte så farligt att sitta några år i fängelset… Har senare funderat på om det var ett medvetet val för att mjuka upp mig, då samma polis senare när bevis och vittnesmål visade att jag var oskyldig bad om ursäkt (inte åklagaren).



    Jag tycker det är bra att du står upp för din rätt och visar på myndigheternas övergrepp. Men håller däremot med dom som inte tycker att du skall lägga ut namn på barn och ex, det tillför inget utan exponerar bara barnet i onödan.



    Jag tror också du skall vara försiktigt med att berätta vad du skall göra (som t.ex. anmälningarna) då det ger myndigheterna tid och möjlighet att undanröja bevis / hitta undanflykter. T.ex. så hade jag en bekants, bekant som skulle medverka i uppdrag granskning, dom var där, filmade och efteråt ringde han glatt upp företaget som skulle granska och berättade att nu djävlar. Vilket resulterade i att VDn var förberedd när TV teamet kom för intervjun och kunde svara på eller undvika alla svåra frågor vilket resulterade i att programmet aldrig sändes! Ridå!



    Däremot så tycker jag det är bra att du visar vad de gjort för fel och vilka regler som gäller (så vi andra vet vad som gäller när exet kommer med nya anklagelser). T.ex. när de förhörde mitt barn så var det en person från socialen med rätt eller fel? (de gjorde bara ett förhör innan utredningen las ner).



    Lycka till och må sanningen segra!

    2009-07-01 | 19:56:48
  • Leroy säger:

    Försökt kommentera på Newsmill enligt direktiv men det blir bara: "Invalid CAPTCHA token."



    Även fast man skriver rätt svar på vilket ord i ordförljden dom frågar efter. Måste vara en bugg hos dom som slår fel.



    Ha det så hyffsat.



    Leroy

    2009-07-01 | 19:57:24
  • Leroy säger:

    Daddy har inget att dölja och eftersom det handlar om offentliga handlingar så kan vem som hellst begära att få ta del hos tingsrätt mfl.



    Det är ofta så journalister jobbar.



    Eller borde jobba.



    Leroy

    2009-07-01 | 20:00:28
  • Daddys säger:

    Jo jag har tänkt på det där med lämpligheten med att lägga ut anmälningarna i förväg.

    Men dom kan ju inte gärna undanröja bevisen när det är jag som sitter på dom. Och vad gäller journalanteckningar skall dessa diarieföras och det kommer väl att se lustigt ut om dom inte stämmer med vad MB sa i förhöret av mig....



    skall kontakta Newsmill. Verkar ha smygit sig in en bugg på just min artikel.

    2009-07-01 | 20:04:28
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • daddys säger:

    Det verkar vara ett generellt fel på Newsmill just nu. Dom arbetar säkert på att få det löst.

    2009-07-01 | 20:09:30
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Anonym säger:

    Jag kom in på NM, som vanligt ett sammelsurium av diverse åsikter och påhitt.



    Jag har läst, jag har lyssnat och jag är bestämd på att din egna tolkning, eller oförmåga till tolkning kommer att ligga dig i fatet.



    Det är ju när du lägger ut materialet på bloggen som det tydligt märks att du inte har förmågan att inse vilken karusell du snurrar i.



    Och inte minst, hur bemöter du dina meningsmotståndare? Aggressivt, hotfullt, hånfullt och lika ofokuserat som dina inlägg.



    Bara du kan hoppa av karusellen!



    Du verkar lika osund som barnets mamma. Dina anhöriga borde stoppa dig innan du förgör dig själv.



    Jarri

    2009-07-01 | 20:18:19
  • PAPI säger:

    Leroy: Jag har inte sagt att han har något att dölja, bara att han inte behöver skriva ut barnets och exts namn för det tillför inget.



    Sen är det en svår fråga var går gränsen mellan att bevisa felaktigheter och onödigt exponerade? Det kan i alla fall inte svara på så där lätt!



    För övrigt så har hans ex gått ut med sitt fulla namn i denna artikel (om det nu är hon) http://www.fokus.se/2008/01/darfor-far-mammorna-vardnaden/ och Daddy har aldrig dolt sitt så den kopplingen är inte svår att göra!



    2009-07-01 | 20:25:41
  • valens säger:

    Här håller jag med PAPPI

    "Jag tror också du skall vara försiktigt med att berätta vad du skall göra (som t.ex. anmälningarna) då det ger myndigheterna tid och möjlighet att undanröja bevis / hitta undanflykter."



    Det är svårt, näst intill omöjligt att fälla en åklagare...

    Om respektive har också möjligheten att undanröja bevis eller/och förbereda "försvaret" finns det ingen chans!

    Och risken att du kommer att pekas ut som "rättshaverist" är stor... Till och med de som står dig i nära... De så kallade "vänner"...

    Jag vet vad jag pratar om, tyvärr...

    Ta hand om dig och glöm inte fokusera!

    2009-07-01 | 20:29:06
    Bloggadress: http://visa.respEQt.nu
  • Daddy säger:

    Har tagit ert råd och skrivit om bloggen.



    Och Jarri har tydligen svängt i sina åsikter om barnets mor. Nu är hon plötsligt lika osund som jag, från att alldeles nyss varit helt felfri.



    Det är väl ett steg framåt får man anta. Men det återstår nog ändå ett par stycken för en människa som slänger omkring sig anklagelser om hotfullhet och hånfullhet samtidigt som den inleder sina inlägg med: Daddy Daddy Daddy...



    Får jag rekommendera att Jarri införskaffar sig en spegel?

    2009-07-01 | 21:03:47
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Anonym säger:

    Ingen spegel klarar sig helt framför honom/henne... Skulle jag gissa.



    Hunden



    PS. Däremot klarar tangentbordet whois, eller?

    2009-07-01 | 21:32:35
  • Daddy säger:

    Jodå, whois fungerar.



    inetnum: 213.89.80.0 - 213.89.83.255

    netname: STOCKHOLM-OESTERMALM-CABLE

    descr: Com Hem Stockholm customer broadband access

    country: SE

    admin-c: CH1252-RIPE

    tech-c: CH1252-RIPE

    status: ASSIGNED PA

    descr: ********************************

    Abuse & intrusion reports should be done online at:

    http://www.comhem.se/portal/comhem/kundservice_abuse

    ********************************

    mnt-by: COMHEM-MNT

    source: RIPE # Filtered



    role: Com Hem LIR

    address: Com Hem AB

    Visiting: Fleminggatan 18

    P.O. Box 8093

    SE-104 20 STOCKHOLM

    SWEDEN

    2009-07-01 | 22:11:09
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Anonym säger:

    Men vad är det för intressant med ovanstående uppgifter. Det stämmer ju finfint på mig så avsikten torde väl vara solklar. Kom inte hit, vi vet var din brevlåda bor! ;-)



    Nej Daddy, du går från klarhet till klarhet.



    Någon riktig man är du inte! Då hade du lagt ut både din, mammans, Robins, farmors, kanske även mitt personnummer.



    Så även MBs förhör med dig. Hur kan du vara intresserad av att skydda mamman när du så uppenbart inte skyddar ditt barn. Ologiskt.. Eller kanske har det att göra med att du anser att omyndiga personer kan man handskas som man vill med?



    Och som vanligt "snetolkning" från din sida. Jag har aldrig sagt att mamman till din flicka är bra. Som sagt! Snedtolkning!



    Jarri, Jarri, Jarri

    2009-07-01 | 22:34:02
  • Anonym säger:

    Daddy

    Några bra filmer denna vecka.

    Om du tänker titta på fler filmer oavsett om det är Comhem, Viasat eller vet jag inte vilken kanal, försök med en iptracker under filmens gång... det kan vara värt. Särskilt om man tänker recensera filmen...



    Hunden

    2009-07-01 | 22:36:53
  • Anonym säger:

    Hahha..



    Kolla personen lite närmare killar! ;-)



    Jarri

    2009-07-01 | 22:51:08
  • Monica Antonsson säger:

    Bra samtal Jocke.

    F*n vad hemskt!

    Håller tummarna!

    Monica

    2009-07-01 | 22:52:20
  • Daddy säger:

    Oavsett vilken betydelse Jarri vill tillmäta sig själv så garanterar jag att det är mig fullständigt likgiltigt var hans brevlåda bor. 36.226% av alla mina besökare är från just Stockholm vem av dom som är du vet jag inte och jag bryr mig inte heller.



    Däremot kan det, anser jag vara av allmänintresse att få reda på varifrån du och dina kommentarer härstammar ifrån, eftersom denna blogg avhandlar verkliga händelser med verkliga personer som bor i verkliga städer.



    "Jag har aldrig sagt att mamman till din flicka är bra"

    Ursäkta min snedtolkning av ditt tidigare inlägg då. "För något fel är det, riktigt fel, och då menar jag inte på mamman." kan lätt misstolkas. kanske du skulle uttrycka dig klarare i framtiden så kanske dylika "snetolkningar" kan undvikas.



    Sedan förstår jag faktiskt inte varför denna fråga engagerar dig så till den milda grad att du känner dig tvungen att komma in här och kasta skit på mig?

    Det är ju inte första gången du ursinnigt attackerar mig som du säkert vet.



    Visst kan jag bli engagerad i saker jag läser på bloggar, men inte till den milda grad att jag kastar mig in och öser dynga och kastar glåpord på skribenten. Vad är det egentligen som skaver Jarri?



    Inte kan det väl bara vara min blogg, vars enda syfte är att rädda mitt barn från en mor som ljuger, förtalar och falskanklagar?



    Berätta gärna var taggen egentligen sitter så skall jag lyssna på dig, men om du fortsätter att skriva omogna inlägg bestående endast av kränkande och idiotiska påhopp så sätter jag dig på moderering.



    Upp till dig. Skall vi föra en dialog eller inte?

    2009-07-01 | 22:59:56
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Leroy säger:

    Pappi jag vet allt detta sedan tidigare och det finns sparat i burken utifall man skulle få för sig att ta bort det.



    Det är bäst att vara ärlig och skaffa sig en signatur och inte börja lalla runt på nätet, påstå för om man bara gör det och inte kan visa att vilja. lämplighet och förmåga finns och man kan leverera då är man bara ute för att sabbotera eller hindra.



    Med ärligt uppsåt så kommer man längre i slutändan.



    Leroy



    2009-07-01 | 23:04:11
  • Daddy säger:

    Hej Monica

    (Varför får jag alltid den där fåniga gamla sommarhiten i skallen varje gång jag skriver det)?



    Kul att se dig här.

    Ja jag hoppas att det hjälper. För nästa gång kommer det enligt gammalt känt mönster att bli ännu värre frågor. Jag fick precis ett mail från en annan pappa som drabbats av detta barnhus.



    Blir nog morgondagens ämne...

    2009-07-01 | 23:04:29
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Mikael Karlsson säger:

    De enda uppgifterna som framkommit via Whois är Leverantören... Mycket lätt att plocka fram sådana uppgifter. Gör ingen verkan dock. För jag menar... Hur många har inte Comhem som leverantör?!? Även jag har det. Även om jag har tillgång till djupare uppgifter vid Ip sökning så är det ganska ointressant i vilken stad eller kommun som en person sitter och skriver i.



    Det enda jag ser i detta nuet är pajkasstning mellan Daddy och Jarri. Jarri Delar inte Daddys uppfattning om tillvägagångs sätt.. So.. Fine.. be it... Daddy gillade inte "påhoppet" eller det starka sättet som Jarri uttalade sig på... So... Fine... Be it... Öppenheten är ju rätt viktig i detta fallet... Viktigast är att man inte leder in det på vad som Jarri kallade det: "bloggkliapåryggengänget". Eller som jag kallar: "Forum syndromen". Jag har sett den komma och gå lite emellan åt här på bloggen och där av har jag valt att ta distans till Daddys Blogg, Jag har ju som sagt talat om var jag står, Varken dömer eller fördömer Daddy och jag säger inte att han är oskyldig heller... För jag vet inte...

    2009-07-01 | 23:06:44
    Bloggadress: http://www.vardnads-umgangeslagar.se
  • Leroy säger:

    En del gör bort sig genom att avlsöja sitt riktiga jag och en del klarar sig tack vare att dom faktiskt valt att vara ärliga.



    Bra att du har koll på läget Daddy.



    Leroy

    2009-07-01 | 23:07:01
  • Läsare säger:

    "Visst kan jag bli engagerad i saker jag läser på bloggar, men inte till den milda grad att jag kastar mig in och öser dynga och kastar glåpord på skribenten."



    Jomenvisst serru.

    Det vet vi efter ha sett engagemanget om tex Liza Marklund.

    Eller alla dina användare på flashback.



    PS. Du behöver inte göra dig bevär. Min ISP är tex nefonline dvs hela världen.

    2009-07-01 | 23:21:39
  • Anonym säger:

    Daddy



    Nu drar du alldeles åt helvete fel slutsatser, igen.



    Skulle jag inte varit här tidigare vore det ju helt omöjligt för mig att uttala mig om dig, dina insatser och ditt utelämnande av ditt barn.



    Och hejsan hoppsan, här gick det lite fort va? Nej! Jag var inte otydlig i min första kommentar, du läste in något du trodde jag skrev. Det var ingen tvekan om att du tolkade fel, och jag fick skulden för att jag var otydlig. Ja.. jäsiken vad allt blir tydligt ibland. Bara av sig själv, så där.



    Jag har förstått allting du åter vill påpeka. Hur tror du det kan undgå mig att detta handlar om verkliga personer när du personifierar dem in på bara kroppen? Det var väl inte det jag frågade om?



    Du har ett sätt att förlöjliga andra människor som gör det omöjligt att föra ett vettigt och viktigt samtal.



    Håller man inte med dig så är man emot dig och tillika för mamman. Så är det inte! Det finns bara i dina fantasier.



    Jag undrade just varför du väljer att utlämna din dotters personuppgifter å ena sidan men inte MBs förhör med dig. Det låter inte hållbart att du "inte vill lämna ut mamman", med tanke på vad du gör mot Rania.



    Jarri

    2009-07-01 | 23:22:42
  • Ripe säger:

    Ripe talar om vart ISP har huvudkontoret.

    Men det är klart att det kan vara intressant att veta.



    IP-locators grundas på amerikanske databaser och därför slår det oftast fel.



    Det enda du kan använda IP till är att åka dit för brott mot PUL eftersom det krävs tillstånd för att systematiskt samla och bearbeta IP.

    2009-07-01 | 23:27:00
  • Leroy säger:

    Är det ingen som sett vart riktiga Molle på Familjeliv tog vägen?



    Vore bra att få veta hur det gick till där och vem som står bakom familjeliv eftersom det verkar vara en mamma tiger som kallar sig för Molle nu. Jag vet ju att Monica började diskutera om sanningen om gömda där och hade en rysare till resa redan då.



    Hoppas Riktiga Molle kan berätta eller John som faktiskt fått även fast det påstods.



    Hoppas verkligen Daddy att man tar tag i detta nu och Rania kan få träffa dig och sina syskon farföräldra, kusienr och tremänningar. ATt Chefen till MB ser till så attumgänget kan få återupprättas och att man ber om ursäckt för dröjesmål.



    Leroy



    Leroy

    2009-07-01 | 23:29:16
  • Daddy säger:

    Detta får bli kort eftersom jag är trött och behöver sömn. men den minnesgode vet att det inte var jag som "" outade mamman först. Det var hon under en artikel i fokus. "Länk finns i artikel ovan"

    Där skriver hon en kommentar innehållabde ytterligare lögner om min "farlighet och hotfullhet" mm mm.



    Innandess hade jag inte skrivit ut varken hennes namn eller P.nummer. Inte heller min dotters.



    Fortfarande vill Jarri inte svara på frågan om vad denna vendetta mot mig egentligen rör sig om. Var sitter den tagg som får dig att totalt överreagera på en blogg om min demokratiska rätt att försvara mig mot rättsövergrepp, Om det sker på en blogg eller i en artikel i Aftonbladet spelar ingen roll.



    Jag har en demokratisk röttighet att inte dömas till fängelse oskyldigt. Och när ingen annan är det minsta intresserade av mina bevis, som jag tull skillbnad från dig anser vara mycket starka.



    jagf har inte råd att utrusta mitt hus ,med övervakningskameror tyvärr. Dock könner jag pappor som t o m tagiyt till den drastiska åtgärden.



    Borde det inte ringa en liten klocka någonstans. Om du inte har förmågan att se saker fråb två håll så ör du en fanatiker. Frågan som jag då vill ha svar på; Vad var det som gjorde dig till detta?

    2009-07-02 | 00:05:16
    Bloggadress: http://daddys.blogg
  • Leroy säger:

    Har du nånsin behövt gått och laggt dig och saknat möjligheten att läsa en saga för ditt eget barn. Möjlighet att ens få känna lukten av ditt eget jag baserat på påståenden och att man valt att ta i stället för att ge?



    Har du setat i min eller DAddys sitts ¨så ser jag fram emot ditt resonemang och din förklaring där du får utrymma att utveckla. Enkalst vore nog om du hade en egen blogg och hänvisade till den eller du valde att vara ärlig och man kunde få en möjlighet att kommentara dina åsikter ppå din blogg eller skicka dig en e-post.



    Leroy

    2009-07-02 | 00:15:31
  • Leroy säger:

    Ett och annat hinner ikapp os men om vi pratar sanning så finns det möjlighet att reda ut saker.



    Vägar vi yfta på telefonen och fråga eller visa hur allt gått till hr verklighetens ser ut så visar så klart den andra sidan att dom agerar i dunkel miljö och gömmer sig bakom agendor eller poltiska dirketiv utifrån den bok som låg på I Segelströms bord.



    Vill Ni berätta Er historia gör det men under en användare tack.



    Leroy



    2009-07-02 | 00:25:23
  • Kurt säger:

    "Där skriver hon en kommentar innehållabde ytterligare lögner"

    Det är lika sant som du hävdar att dina ord är sanna.

    Du saknar helt bevisning för dina påståenden.



    Om någon röjer sin identitet har du fortfarande inte rätt att lägga ut domar i sin helhet. Journaliuster gör det aldrig vilket du kommer att få lära dig i höst.

    Du har heller inte rätt att ens samla på IP.



    Du är inte utsatt för rättsövergrepp däremot utreds din skuldfråga. Om du hade tänkt på barnets bästa, om du hade varit skyldig hade detta varit helt korrekt och alla hade blivit oerhört upprörda om inte detta hade skett.

    Nu utreds du och det är bra.



    "Jag har en demokratisk röttighet att inte dömas till fängelse oskyldigt. " Ja men du har fortfarande inte kommit med några bevis bara påstående. Journalistutbildningen kommer förhoppningsvis att göra dig gott.



    "Borde det inte ringa en liten klocka någonstans. "

    Ja det gör det men inte på det sättet du tror. Jag tror inte på din oskuld.



    Leroy - Du för många diskussioner på otaliga bloggar. Varför går det inte bra helt plötsligt?

    En klen ursäkt för att ta sig ur en besvärlig retorisk sits...

    2009-07-02 | 00:28:40
  • Leroy säger:

    Har försökt kommentera på NM men det funkar inte.



    Sov gott.



    Leroy

    2009-07-02 | 00:33:19
  • Majsan säger:

    Leroy

    Du anser att här ska endast de som delar Jockes erfarenheter diskutera för annars kan man husera på egen blogg.



    Det gäller över lag och även dig därför ska du inte heller diskutera om sådant du inte har erfarenhet av, tex demonstrationer för misshandlade kvinnor.

    Det finns massor av exempel där du diskuterar det du själv saknar personlig erfarenhet av bara googla lite.



    Så du bör prata med små bokstäver.



    2009-07-02 | 00:34:10
  • Juristen säger:

    "Om någon röjer sin identitet har du fortfarande inte rätt att lägga ut domar i sin helhet."



    Alla domar i Sverige är offentlig handling. Vem som helst kan när som helst lägga ut domar till allmän beskådan. Det är så det går till i en demokrati. Antingen har du inte gått ut grundskolan ordentligt eller också är du dum i huvudet.

    2009-07-02 | 00:39:24
  • Kurt säger:

    Du "Juristen" skriv under annat "namn".



    Att saker är offentliga är inte liktydigt med att det ohämmat får publiceras på internet. Bla PUL säger detta.

    Det hade du vetat om du var jurist i verkligheten.



    Du är inte bara otroligt korkad du är inte ens läskunnig. Så säg åt någon att surfa in www.datainspektionen.se/ och läsa högt för dig.

    2009-07-02 | 00:56:09
  • Ullabertil säger:

    Jag finner det ytterst märkligt att du bekämpat ett nytt förhör med Rania.

    Ett nytt förhör borde tvärtom vara i ditt intresse.

    Det är svårt att skaka av sig att du effektivast tystar en sanning genom att inte låta sanningen komma fram.



    Du hävdar att personalen och poliserna är inkompetenta. Du borde kämpa för ett nytt förhör med personal som även du kan acceptera.



    Men på bloggen står att läsa att eftersom du inte förstår teorierna är de inkompetenta, perversa och har underliga sexuella läggningar.

    Det du inte förstår är inte tecken på att du inte är beläst utan att andra inte kan sitt jobb.



    Jag antar att du anser att även Einstein var inkompetent och att Hawkings är.

    2009-07-02 | 01:34:10
  • Tommy Jonsson säger:

    Jarri jag vill inte ens bemöta dina grundlösa påståenden. Se till att ha något på fötterna när du uttalar dig. Jag beundrar ditt tålamod med dessa anonyma påhopp Daddy.

    Grattis till artikeln på Newsmill men det gick inte att kommentera där.

    2009-07-02 | 01:48:18
  • Läsare säger:

    Daddy jag såg din diskussion på flashback omkring begreppet rättshaverist.

    Du har fel i betydelsen, en rättshaverist blir det inte enbart för att inte kunna släppa taget.



    I Svenska Akademiens ordbok, definieras "rätthaveri" i som



    1.(pedantiskt) begär att (alltid) ha eller få rätt;

    2.benägenhet att envist och påstridigt hävda och fasthålla vid en viss ståndpunkt och anse denna vara den enda rätta eller

    3.att envist även också påstridigt hävda sin rätt även ifråga om obetydligheter;

    4.stundom övergående i beteende: Ofördragsamhet, trångsynthet;

    5.även konkretare, om handling eller uppträdande som vittnar om sådant begär eller sådan benägenhet



    Med tanke på att du anklagar alla som inte håller med dig för att kasta skit, vara elaka osv stämmer begreppet mycket väl in på dig.

    2009-07-02 | 02:02:22
  • Tommy Jonsson säger:

    Har lyssnat med intresse på dina telefonsamtal med åklagaren och poliskvinnan.

    Det var mycket bra gjort av dig att spela in dessa. Åklagaren hördes sämre än dig men du prasslade med papperen. Där framgick att Brage hade gjort en sammanställning av förhöret med dig på 1.5 sidor. Spelade inte hon eller du in förhöret? Hon har i sitt förhör med dig att även notera alla bevis och påståenden som du lämnar henne. Hon är bunden av objektivitetsprincipen att ta med allt som visar på din oskuld också. Det är också åklagarens uppgift att göra tills dess han bedömmer att åtala dig.

    I telefonsamtalet med poliskvinnan hördes hon mycket bra men du var nog för långt från micken. Hon gav ett vettigt intryck med bra svar på dina frågor.

    Åklagaren var däremot störd av dina frågor men beroende på objektivitetsprincipen ska han ju också ta in dina synpunkter på förundersökningsstadiet.

    2009-07-02 | 02:22:16
  • Tommy Jonsson säger:



    Rättshaverister



    Språket speglar ibland på ett träffande sätt den rättsliga (o)balansen mellan individ och överhet. Ett exempel är ordet rättshaverist som för många har betydelsen 'person som utan egen förskyllan åsamkats rättslig skada', dvs. kört på grund i rättsbyråkratin. Svenska Akademins ordlista noterar dock endast person med överdrivet starkt begär att alltid ha rätt, dvs., en galenpanna. Med samma betydelse finns även det äldre ordet rätthaveri.



    I sin folkliga betydelse, dvs.. gå i rättslig kvav, blev ordet rättshaverist vanligt i samband med att såväl farkostteknik som rättspraxis i början av 1900-talet tog nya, tidigare oanade former. Risken att "haverera" i ny, kanske mindre känd eller accepterad lagstiftning var stor. Reformtakten i den rådande modernistiska andan var betydande samtidigt som medborgarnas upplysning ofta sackade efter. Några exempel utgör 1924 års första generella barnavårdslag och 1934 års steriliseringslag. I slutet av 40-talet införlivade så Svenska Akademin ordet i sin ordlista men, märk väl, på ovannämnda sätt, dvs.. med samma betydelse som det äldre ordet rätthaveri.



    Orsaken kan förmodligen härledas till statistiska urvalskriterier, dvs.. att det parallellt med den folkliga versionen förekom en myndighetsversion på samma tema men med motsatt betydelse och att denna oftare förekom i de publikationer som låg till grund för listan.



    Att tolka envisa medborgare som personer med en patologisk vilja att alltid ha rätt motsvaras i rättshaveristens, på andra sidan myndighetsdisken, uppfattning av att brott förövats mot de medborgerliga- och mänskliga fri- och rättigheterna.



    2009-07-02 | 02:38:52
  • Anonym säger:

    Jo Daddy!



    Det finns mycket oklarheter i din berättelse, därmed inte sagt att det inte är sant.



    Dock är det fullständigt naturligt att reagera på ditt sätt att fullkomligt idiotförklara var och varannan som inte inte "ser världen genom dina glasögon".



    Det tycks inte spela någon roll om det är offentliga personer eller meningsmotståndare här på bloggen. Ditt oresonliga agg tycks ligga som en dimridå i varje resonemang, varje steg i denna process.



    Varför ska vi tro på dig? Du har inga bevis! Inse fakta Joakim! Du har bara din, högst subjektiva åsikt och där "kammar du noll".



    Och det enda svar du givit på varför du hänger ut din dotter på nätet är en retorisk fråga från din sida. Retorisk för du vill inte ha ett svar. Du vill ha medhåll. Och jag undrar fortfarande varför hänger du ut din 4-åriga dotter på nätet? Men inte dig själv, mamman, farmor, mormor, Robin mfl?



    Jag undrar också hur du kan kräva 50/50 i boendet med Rania, när du inte har det med ditt andra barn?

    Är det en princip eller är det bäst för barnet enligt ditt förmenande? I så fall: Varför?



    Och hur tycker du att man ska hantera barn som blir utsatta för sexuella övergrepp? Hur ska en utredare veta vad som är sant eller inte? Och tycker du att det är rimligt att en misstänkt, oavsett skuldfrågan ska vistas i närheten av brottsoffret?

    Eller är det bara du som ska få vistas i närheten av din dotter, trots att det uppenbarligen finns frågetecken i din/flickans historía?



    Försök inse att det finns luckor i det du berättar, därav alla frågor. Bemöt dem istf att kasta skit själv.



    Jarri

    2009-07-02 | 09:09:35
  • Nettan säger:

    Jarri - du är saklig och för fram det fler än jag funderar över på ett mycket tydligt och klokt sätt.

    Du sätter fingret på den springande punkten:

    Subjektiviteten!



    Det spelar ingen roll hur många gånger man upprepar en egen sanning, så blir den inte sann för att man skriker högst eller upprepar den X antal gånger.

    Här förs den egna ångesten, oron, ilskan, hatet, rädslan för att sanningar ska komma fram över på ett oskyldigt barn under förevändning att det är det bästa för barnet.

    2009-07-02 | 09:30:22
  • Nora säger:

    Undrar hur Daddy skulle ha råd med att ha ett barn 50/50.

    Han måste tigga pengar av mamman till sitt stora barn för att kunna ha råd till umgänge en helg då matpengarna var slut.

    2009-07-02 | 09:46:46
  • S säger:

    Amanda: Jag har inte kunnat läsa alla inlägg så skulle du kunna visa exakt vart det står att daddy låtit dotterns smeka penisen? För jag antar att du menar att han låtit henne göra det upprepade gånger?

    2009-07-02 | 09:59:03
  • Anonym säger:

    Jarri igen!



    Ytterligare en relevant fråga: Hur kan det vara möjligt att en pappa betalar 729/kr månaden för sitt barn?



    Jag var in som hastigast på FK hemsida. Där är minimum 1 273 kr. Ett minimumbelopp för boendeföräldern att ta del av. Om umgängesföräldern inte kan betala hela beloppet så går samhället in med mellanskillnaden.



    Varför blir du så ohemult arg på Ranias mamma när hon behöver ta del av den rättigheten? Har du inte ekonomisk möjlighet att fullfölja din ekonomiska plikt mot ditt barn så går ju samhället in med mellanskillnaden. Har du ekonomiska möjligheter, ska du naturligtvis betala för ditt barn själv. Fullt belopp, dvs 1 273 kr.



    Hur gör du med ditt andra barn? Får den mamman bara 729 kr eller har hon 1 273 kr som hon har rätt till?



    Jarri

    2009-07-02 | 10:03:07
  • Anonym säger:

    S



    Daddy har själv, som svar på ett inlägg beskrivit vad som hänt i duschen. Sök längre ner i hans inlägg.



    Dottern har i förhör uppgivit att något hänt i sängen. Se Daddys dokument, "förhör med Rania av MB"



    Vad är sant? 2 personer och 2 versioner.



    Jarri

    2009-07-02 | 10:06:53
  • S säger:

    Jarri: Orkar inte leta men du (och Amanda) som verkar veta vart det står kan väl bara säga det isåfall så slipper jag leta!

    2009-07-02 | 10:43:21
  • Anonym säger:

    Resultatet av min anmälan var att den ignorerades. Istället fann jag mig en vecka senare polisanmäld för sexuella övergrepp mot min dotter.

    Brottsrubriceringen lyder "Sexuellt utnyttjande av minderårig genom att ha låtit dottern vidröra hans könsorgan".

    Detta har jag aldrig förnekat. Första gången dottern fick spendera en helg utan övervakning med mig och sin bror var ca 1 månad efter domen som kom den 1 April 2008. Då var hon över tre år gammal. Då vi duschade tillsammans blev hon nyfiken på vad det var jag hade mellan benen. Detta hade hon aldrig förr sett. Jag förklarade och lät henne känna på den EN gång. För detta har dom nu hindrat min dotter och mig att ses sedan den 22 mars. Jag är fråntagen allt umgänge av tingsrätten och skäligen misstänkt för sexbrott som kan ge fängelse.



    Saxat från inlägget "Kloka mammor resonerar"!



    Jarri

    2009-07-02 | 10:59:55
  • Anonym säger:

    Sen undrar jag, i mitt stilla sinne: Är det värre att ett barn får rita en snopp än att känna på den?



    Jag låter inte mina barn känna på mitt könsorgan men skulle de rita ihop ett så skulle jag nog mest skratta åt det. Saker och ting blir ju mer laddade om man reagerar.



    Hur tänker du här Daddy?



    Jarri

    2009-07-02 | 11:31:03
  • Mikael Karlsson säger:

    Undrar varför alla mina inlägg försvinner? Modereras de bort eller?

    2009-07-02 | 11:32:44
    Bloggadress: http://www.vardnads-umgangeslagar.se
  • Åskådare säger:

    Jag vill knyta an till det många skrivit i kommentarsfälten. Detta om att bloggägaren (Joakim) attackerar alla som inte har samma åsikter som honom... Detta är mitt andra inlägg här. Jag har dock läst länge. Inte av eget intresse i början utan på uppmaning av min uppdragsgivare. Vi är många frilansare som hade en tanke om att göra ett "jobb" av Joakims situation. Igår kunde jag räkna till fem journalister som totalvägrade och ansåg att Joakim grävt sin egen latrin bara genom att han tycks sakna impulskontroll. När jag i morse ringde upp min uppdragsgivare och påpekade att det i kommentarsfältet nu innehåller ett inlägg från Joakim med whoistracking så tolkade vi det som ett hot - från Joakim och gentemot bloggläsare. Detta mynnade ut i att min uppdragsgivare suckade högt och sa att vi/de ALDRIG skulle trycka en artikel om denne man - iaf inte någon som kunde vara Joakim till hjälp.

    Så, Jocke... snälla, kan du inte be någon att objektivt läsa din blogg och på ett schysst sätt visa dig var det gick snett? Du har allt att tjäna på detta.

    Vill också tillägga en sak, som du inte kanske inte vet om. Iom att några av mina kollegor ute i landet blev tipsade om ev "jobb" ang dig och din dotter så påbörjades ju, givetvis, en del research. Det visade sig att en del av mina kollegor hade fått samtal/mail från människor (företrädesvis kvinnor) som talade för din sak. Dessa samtal hade varit förvirrade, osakliga och oerhört känslomässiga. En del utav mina kollegor fick även känslan av att en del utav dessa kvinnor hade en relation med dig. Vad jag ville framföra med detta sista var att de som talar i ditt ställe inte på något sätt besitter den retorik som du gör Joakim. Så, för din skull, håll koll på dina "vänner".

    I övrigt hoppas jag att ALLT löser sig till det bästa för dig och din dotter. Jag kommer dock inte att skriva ngt om din situation, varken positivt eller negativt.

    2009-07-02 | 11:35:55
  • valens säger:

    Åskådare @ 11:35:55

    Det du skrev...

    Brukar jag kalla för strategisk dimridå.

    Du och din uppdragsgivare...

    2009-07-02 | 11:51:11
    Bloggadress: http://visa.respEQt.nu
  • Anonym säger:

    respEQt.nu



    Du är en sk ryggkliare. Hjälp nu Daddy utifrån vad han behöver, inte utifrån vad du känner. Låt inte latringropen bli djupare.



    Jarri

    2009-07-02 | 11:55:54
  • valens säger:

    Jarri

    Ryggkliare? Rolig etikett...

    Latringrop? Där var ju äckligt!

    Jocke behöver lugn, anser jag...

    2009-07-02 | 12:11:29
    Bloggadress: http://visa.respeqt.nu
  • Mikael Karlsson säger:

    Leroy: "Hoppas Riktiga Molle kan berätta eller John som faktiskt fått även fast det påstods.",



    Nu vet inte jag om du menar mig, Jag hette "Kallade mig" Molle när jag började min resa igenom detta träsk. Dock har jag inte varit aktiv på Familjeliv direkt. Jag vet att jag skrev ett par inlägg där men sedan lät jag det vara.



    Dock var jag Molle på Föräldra-jouren. En förening och sida som jag lagt bakom mig för länge sedan.



    Senast jag såg namnet Molle var när en person från ovannämnda sida reggade sig på den "riktiga P-B" och använde min gamla Psydonym för att hettsa. Dock visste jag vem det var så jag skapade ett extra konto med dennes namn.. Vilket resulterade i att denne person tröttnade ... :)



    Som sagt Leroy, Vet inte om det är mig du menar.. Men vi har ju haft mailkontakt du och jag tidigare Leroy... Sen om det finns en tiger som vill kalla sig molle nu mera så är det upp till dem... Jag tror mer att det handlar om att förvirra när man söker på ett namn på nätet.

    2009-07-02 | 12:14:08
    Bloggadress: http://www.vardnads-umgangeslagar.se
  • Mikael Karlsson säger:

    Åskådaren, Jag förstår mycket väl vad du menar och jag respekterar vad du säger när du säger att man "Skitit i det blå skåpet" fast med andra ord då...

    2009-07-02 | 13:20:17
    Bloggadress: http://www.vardnads-umgangeslagar.se
  • Anonym säger:

    Hela denna blogg är ett bevis på att Jocke gör sin egen sanning, klipper, klistrar och drar ifrån så att det bäst passar syftet - inte sanningen.



    "Jag ser en strimma hopp i det nya Piratpartiet. Man kan ju tycka att det är idiotiskt av mig som fattig musiker att rösta på detta parti, men i deras partiprogram står klart och tydligt att dom ser Sveriges konstution som okränkbar."



    Jocke röstade på piratpartiet och det är gott att han tar sig tid att engagera sig i politiken. Det är mycket mer än de flesta andra.

    Men som många, många andra sätter han sig inte in i vad de egentligen säger. Kanske hade Jocke läst på en annan blogg och tänk! nu passade just en rad så bra för Jockes syften.



    Piratpartiet säger främst av allt att den personliga integriditeten är okränkbar.

    Och så säger Jocke emot sig själv.

    Igen.

    Han vet minsann ditt IP.

    Han vet minsann vart du bor. osv

    Han kränker dagligen barnets mamma, sig själv men framförallt sitt barn.

    Här var det inte snack om någon okränkbarhet. Nej, det tjänar (enligt honom själv) sitt syfte.



    Gör som vanligt Jocke.

    Klipp, klistra och gör bort dig än mer.

    Och hoppas att piratpartiet inte kommer att ha ett smul att säga till om.



    Jag håller med Valens, du behöver lugn och ro. Men det är ingenting andra kan ge dig, det är något som måste komma från dig själv i första hand.



    PS.

    Nu är du inte speciellt kunnig omkring IT-säkerhet.

    Jag använder teknik som gör att du öht inte kan spåra mig på minsta sätt.

    För alla er andra som känner att Jockes kartläggning är obehaglig kan jag tipsa om att googla efter "online web proxy"

    2009-07-02 | 13:41:29
  • Mikael Karlsson säger:

    Räcker att skriva "Proxy" i Google. Dock hjälper inte dessa Proxys speciellt bra. Men visst... Vill man försöka behålla en så hemlig identitet som möjligt så gör så... Själv anser jag att IP nummren är ointressanta. För vad ska jag med en adress eller ett telefon nummer till ?? SKa jag ringa upp och skälla ut ägaren till bredbandet, "Internet uppkopplingen"?



    Neej... Jag kör med mitt vanliga IP... Finns ingen anledning för mig att gömma mig. Så feg ska man inte vara.

    2009-07-02 | 13:51:09
    Bloggadress: http://www.vardnads-umgangeslagar.se
  • MOa säger:

    Usch vad mycket elakt folk det finns!

    2009-07-02 | 15:17:33
  • simon åslund säger:

    Har du undersökt om du kan låta din advokat närvara vid dessa förhör av ditt barn, eller om det går att få en offentligt finansierad egen advokat utsedd åt din dotter som inte kommunicerar med varken dig eller modern utan enbart tar tillvara dotterns intresse?

    2009-07-02 | 15:19:43
    Bloggadress: http://sprithitler.blogg.se/
  • MOa säger:

    Tycker du gjorde alldeles rätt som la in kommentarkontroll. Hur mycket skit kan en människa orka ta? Oavsett vad folk tror beträffande skyldig eller icke skyldig kan de dock vänta med sina domar - eller varför inte låta de som ska döma, döma?

    2009-07-02 | 15:28:03
  • Lilla My säger:

    Som vanligt en massa påhopp och anklagelser, som faktiskt inte har så mycket substans.



    Varför gå in på en blogg som ni uppenbarligen tycker är dålig, vidrig och hemsk på alla sätt och vis??



    Det gör mig förundrad.

    Varför inte gå in på bloggar ni gillar?



    Ni som attackerar Joakim, varför gör ni det?



    Attackerade ni ROKS när de gick ut med att alla män är pedofiler, satanister?



    Varför attackera en man som kämpar till sitt yttersta för att hans barn ska få ha en normal relation till sin pappa, farmor och andra släktingar.



    En anledning att Joakim vill ha enskild vårdnad om dottern, kanske är för att mamman inte utgår från dotterns bästa.

    Speciellt inte i avseendet att dottern ska få träffa sin pappa.



    Med sonens mamma har han en sund relation som utgår från barnets behov av en pappa och en mamma.



    Det kan inte finnas en förälder som vill vara borta över 100 dagar från sitt barn.



    Anser inte ni att bevisen som Joakim lägger upp inte håller...

    Ja det får stå för er, men mår ni bättre av att sparka på en som redan ligger?



    Medmänsklighet finns tydligen inte här!



    Om jag vore Joakim så skulle jag bara ignorera er som uppenbarligen är ute efter att få honom arg och frustrerad.



    2009-07-02 | 15:42:37
  • Anonym säger:

    @Mikael Karlsson

    Proxy hjälper inte om man helt vill dölja sin identitet. Och du har rätt att med ett IP kommer man inte långt.



    Poängen är dels att Jocke saknar möjlighet att spåra vidare ett IP som går till en proxy. Dels att han inte ska kunna hota och bete sig illa bara för att han inte får medhåll och dunk i ryggen.



    @Moa

    Ja det finns mycket elakt folk men det jag har sett här är framförallt att folk inte dunkar Jocke i ryggen.

    Det ser man framförallt på föräldraforum, att människor blandar ihop begreppen elakhet med frånvaro av medhåll.

    2009-07-02 | 15:48:00
  • Anonym säger:

    @Lilla my.

    Det är en sak att attackera en annan att ifrågasätta.

    Ett genomgående tema på denna blogg är att de som inte är för Jocke är satister, nazister och gud vet vad. Den inställningen är knappast ett sundhetstecken.



    Jag tror att även du läser sådant som engagerar dig och att det knappast behöver vara rosenrött för att du ska idas läsa. Oavsett om du fungerar så finns det människor som fungerar annorlunda, som reagerar för något uppenbart sjukt.



    Joakim lägger inte ut någon bevisning utöver tingsrättsdomen. Han lägger fram påståenden och lösryckta meningar från seriösare sammanhang. Men bevisning är det inte.

    Bevisningen motarbetar Jocke genom bla försöka stoppa förhören.



    De flesta sparkar inte på Jocke men de sväljer heller inte allt dravel han skriver.



    Efter ha läst din ståndpunkt förstår jag varför aftonbladet har så många läsare som tror att allt som skrivs är sant.

    2009-07-02 | 16:08:54
  • Leroy säger:

    Det var Kloss och hans presentation på Familjeliv som jag hade i skallen.



    Den visade hur det kan gå.



    Många har säkert sett den men nu verkar den inte finnas kvar och Kloss verkar inte vara aktiv där längre.



    Någon kanske vet om det finns något annat han skrivit.



    Leroy

    2009-07-02 | 17:47:40
  • Anonym säger:

    Har man inget att dölja... Så "spitt it out!" Gäller både kvinnor och män.



    Jarri!

    2009-07-02 | 18:05:04
  • Journalisten säger:

    Hej Åskådaren/journalisten



    Varför inte skriva om www.yakida.se istället?

    2009-07-02 | 19:51:33
  • Lilla My säger:

    Underhållet räknas ut efter förälderns inkomst.



    Tjänar du över en viss summa får du betala hela summan, tjänar du mindre så räknar försäkringskassan ut vad du ska betala.

    Resten lägger de till.

    Sen beror det på hur många barn du är underhållsskyldig för.

    2009-07-02 | 20:08:51
  • liten pa jorden,men STOR i orden säger:

    Hakan släppte och dunsade i golvet när jag hittade till din blogg.



    Så arg blir jag av att se hur du och din dotter blir behandlade.



    Du ska veta att mina tankar är med dig och mina tummar hålls hårt.

    Dessutom är det skrämmande hur folk misstror trots bevisningar och ljudupptagningar. Fy fan!



    Många kramar

    2009-07-02 | 22:38:55
    Bloggadress: http://www.metrobloggen.se/jesmol
  • Anonym säger:

    Lilla my

    Förtydligar lite:



    Vilket belopp umgängesföräldern ska betala direkt är avhängigt inkomsten.

    Om umgängesföräldern tjänar dåligt behöver denne inte betala hela underhållet - för tillfället.

    Försäkringskassan skjuter till det som saknas MEN detta hamnar som en skuld hos kronofogden för umgängesföräldern.



    Beloppet boendeföräldern får är alltid 1273 med nedtrappning beroende på antalet dagar barnet vistas hos boendeföräldern utöver ett visst antal dygn.



    Kontentan är att vårdnadstvisterna ökade när detta systemn infördes.

    2009-07-02 | 23:40:26
  • L.P säger:

    Ja....Daddy är inte den enda som blivit anklagad,beskylld,förtalad m.m



    Även andra har varit i situationen,där en mamma medvetet försökt hindra barnet/barnen från att knyta an till pappan känslomässigt,deras metoder kan vara allt ifrån uteblivet umgänge där det skylls på sjukdom,nästa är påståenden i FR,sedan kan det handla om fysisk misshandel,och så som i Daddy´s case incest/pedofili.



    Många pappor har redan vandrat genom detta registret,ofta på bekostnad av hälsa,och förlusten av sitt barn,vad som är än värre,är barnet som gör en förlust av sin far och förälder!



    Mamman till Rania,har snart gått igenom hela registret av lögner,påståenden och förtal!



    Undras vad som kommer ske härnäst riktat ifrån denna mamman,kanske blir det rent av fysiskt våld mot Joakim,kanske utfört av någon annan man?



    Jag har sett detta beteendet förut,i andra fall.



    Skulle isåfall inte vara första gången en mamma ligger bakom våld,och till och med mord!



    Mycket av kännetecknen finns där,och trots detta så finns det dem som inte förstår att Rania BOR mitt i denna skiten.



    Är många av er så "blåögda" att ni inte kan se det?.



    Sen att Joakim har känt sig tvingad till att vidta kraftåtgärder mot mamman,myndigheter osv genom bloggandet,är för mig förståeligt,och jag beundrar hans mod han besitter,och att trots Ranias situation är svår,så visar han upp situationen genom bloggen.



    //L.P



    www.pappa-barn.se

    2009-07-03 | 00:15:33
  • Daddy säger:

    Till Signaturen "S"

    Som undrar var det framgår att det skulle ha förekommit "smekningar av någon penis i duschen". Detta förekommer endast I signaturen Amandas sjuka fantasi. Ingen annanstans har något sådant sagts eller skrivits.



    Jag har förstått efter att mitt fall tog denna olyckliga vändning att det fortfarande finns människor som gladeligen skulle bränna mig på bål om det fortfarande var lagligt.



    Det hade fortfarande varit möjligt idag att övertyga människor om att häxor finns också. Vi har tydligen inte kommit längre.

    Signaturen Amanda påminner väldigt mycket i sitt sjuka tänkande om flickans mormor.

    2009-07-03 | 10:50:09
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • maukonen säger:

    En liten fråga.



    Får din advokat närvara vid detta kommande förhör med Rania?

    2009-07-03 | 16:06:38
    Bloggadress: http://maukonen.wordpress.com
  • Lilla My säger:

    Hämtat från försäkringskassans hemsida om underhåll.



    Underhållsbidraget ska bestämmas med hänsyn till barnets behov av underhållsbidrag och föräldrarnas ekonomiska förmåga. Ni föräldrar ska själva komma överens om underhållsbidragets storlek utifrån ert barns behov och er ekonomiska situation.



    Försäkringskassan räknar varje år om det föräldern ska betala i underhåll.



    Om föräldern inte betalar det som försäkringskassan bestämt, hamnar det som en skuld hos kronofogden.

    Inte resterande som de själva lägger till.



    2009-07-03 | 18:01:34
  • ida säger:

    Jag vet verkligen inte vad du går igenom, för jag är ändå bara 14 år.

    Men jag vet verkligen hur det känns för Rania. Tro mig. Jag har vart i hennes situation, fast med vilje. Fallet va mycket värre, för det va sant. Efter att ha läst över 20 inlägg på din blogg nu, har jag fortfarande inte uppfattat vad du har gjort fel.



    Jag vet iallafall att hur liten man än är så mår man rent ut sagt förjävlig av att gå på sånna där förhör och möten.

    Man hatar alla vuxna ögon som glor, antecknar, frågar och bara pressar ut orden på en. Ryser bara jag tänker på det. Det är riktigt hemskt.

    Ännu värre är det när föräldrarna är med. Man är så rädd för att såra dom, så långt tänker man fast man är otroligt liten.

    Jag var så himla rädd för följderna, eftersom jag skulle bo hos båda två som vanligt varannan vecka.

    Och ÄNNU värre blir det när ingen tror på en. Ingen trodde på att jag inte ville bo kvar hos 'pappa', och för Rania är det väl tvärtom. Men det är ändå samma sak. Man vågar inte säga någonting, men ändå har man så mycket man vill säga.



    Hoppas verkligen allting löser sig! För både din och Ranias skull.

    Ha det så bra!

    2009-07-09 | 21:29:01
    Bloggadress: http://myrins.blogg.se/

Kommentera inlägget här: